« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Storyteller

Het onderbewuste raken 

Minchenu Maduro is een sprankelende Storyteller die haar publiek op een verrassende manier meeneemt in haar wereld van verhalen. Als leraar Pedagogiek en dramadocent heeft ze zulke mooie, leerzame en grappige situaties meegemaakt dat het een lust is om naar al deze ervaringen te luisteren. Schooldirecteuren nodigen haar spontaan uit voor een inspiratiesessie voor het hele team. Managersplatforms willen haar als spreker of dagvoorzitter.

Minchenu heeft vele talenten en misschien wel de belangrijkste daarvan is de kunst van het contact maken. Ze maakt op haar eigen authentieke ‘Minchenu’ manier contact met het publiek. Het gevolg daarvan is dat ze een goede en open sfeer weet neer te zetten. Als dagvoorzitter overziet ze snel hoe het publiek is opgebouwd en speelt ze in op wat er leeft.

Bezig met een corporate film over de organisatie voor website of dvd? Ook daarvoor kunt u Minchenu inschakelen.

Werken met Minchenu, in wat voor rol dan ook, is humoristisch, plezierig en enthousiasmerend. Of ze nu als Storyteller, trainer of dagvoorzitter voor u staat: u gaat met een flinke portie nieuwe inzichten, vertrouwen in de toekomst en een stoot energie naar huis!

Minchenu kan een lezing verzorgen over o.a.:

  • Storytelling (haar levensverhaal, zeer inspirerend)
  • Didactiek; Inspirerend onderwijzen (hersenen en leren)
  • Communicatie; de kunst van het contact maken (non verbale communicatie)
  • Straatcultuur
  • Opvoeding (als pedagoog heeft ze daar leuke anekdotes over)

 

« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin

Minchenu Maduro boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN