« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Liefdevolle High Performance

Los komen van je verleden

Je bent niet uniek in het feit dat je dingen meemaakt. Je kunt je onderscheiden in de manier hoe je er mee om gaat. Milou Stroek deelt haar persoonlijke verhaal van oninspirerend leiderschap naar Liefdevolle High Performance.

Milou kwam los van haar verleden na de verkrachting op haar dertiende. Waarom maakte ze de keuzes die ze maakte? Wat kunnen we leren van deze reis? Hoe gaan we om met het onderwerp seksueel geweld ten aanzien van de jongere generatie. Als coach op het onderwerp Liefdevolle High Performance zet ze zich in om ondernemers in contact te brengen met hetgeen we allemaal in ons dragen. Ze biedt concrete handvatten voor professionals. Het verhaal straalt veel positieve energie en levenslust uit.  

Milou spreekt duidelijk, open en recht uit haar hart. Ze legt gemakkelijk de verbinding met het publiek. Haar verhaal opent velen ogen, biedt troost maar dient ook als interessante casus voor behandelaars.

Milou Stroek kan een lezing verzorgen over:

  • Seksueel geweld
  • Zelfliefde

Bekijk in deze Youtube-video het interview met Milou over seksueel misbruik en vergeving.

« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Milou Stroek boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN