• Miloe vertelde in januari 2019 een boeiend en eerlijk verhaal tijdens een netwerkbijeenkomst van KVINNER in Sittard. Waarom altijd praten over successen terwijl we allemaal weten dat er meer achter zit? Van fouten kunnen we leren en dat is de kracht van het ondernemerschap. Miloe weet de discussie in ieder geval goed op gang te brengen.
    Bjorg Ray - KVINNER
  • Voor ons business event Expeditie ICT hebben wij eind 2018 Miloe van Beek als keynote speaker te gast gehad. Thema van de bijeenkomst: The Secret of Success. Haar presentatie ging over een van de grootste taboes in de zakenwereld: fouten maken en waarom dit belangrijk is om succesvol te zijn. Verfrissend hoe zij op een ontwapenende manier dit thema interactief met de zaal weet op te pakken. Lees ook haar boek: Yes I screwed up!
    Sef Heldens - Magenta Communicatie

« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Het belang van fouten maken

Miloe van Beek vertelt op ontwapenende en eerlijke wijze over het belang van fouten maken. Als freelance journalist voor onder andere het Financieel Dagblad en auteur van het boek Yes! I screwed up, 13 fouten die je bedrijf beter maken, interviewde zij tientallen ondernemers over hun fouten, mislukkingen en geleerde lessen. Ze is ervan overtuigd dat meer openheid over fouten de schaamte erom heen vermindert waardoor we ervan kunnen leren.

Miloe komt niet met snelle oplossingen, maar onderzoekt waar de schaamte voor fouten vandaan komt. Ze is open, toegankelijk, stelt zichzelf kwetsbaar op en deelt haar eigen fouten en de fouten van de ondernemers uit haar boek waardoor er een vertrouwelijke sfeer ontstaat. Met oefeningen betrekt Miloe het publiek actief bij haar presentatie waardoor mensen opener worden over hun eigen fouten en hun reactie op de fouten van een ander. Leren luisteren zonder oordeel, kunnen lachen om fouten, het doorbreekt de schaamte, zorgt dat we meer risico’s durven te nemen en meer successen kunnen behalen.

Miloe is een ervaren interviewer, stelt mensen op hun gemak, komt snel tot de kern en heeft een scherp oog voor de tijd en het doel van de bijeenkomst. Ze is ook te boeken als dagvoorzitter en gespreksleider.

 

Miloe kan een lezing verzorgen over o.a.:

  • Ondernemersfouten en mislukkingen
  • Hoe fouten leiden tot succes
  • Maak meer fouten, neem risico’s, schaam je minder
  • Kwetsbaarheid
  • Leiderschap, dialoog en fouten maken
« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin

Miloe van Beek boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN