« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Social Media Expert

Op het podium weet Mieke Langenhuizen het publiek te enthousiasmeren en in actie te brengen. Zij weet als social media expert de wondere wereld van social media marketing over te brengen. Ze vermoeit het publiek niet met een overvloed aan cijfers en statistieken, maar zet het publiek middels storytelling aan tot samenwerkingen en geeft hen heldere inzichten hoe je social media echt goed toepast.

In haar carrière heeft Mieke heel wat zakelijke gesprekken gevoerd, dat begon bij de B2B tak van De Bijenkorf, later volgden nog andere bedrijven. Ze was actief in de sales. Met de opkomst van internet, omarmde ze al vroeg het social media kanaal Hyves, daarna volgde Facebook en Instagram. Het fascineerde haar hoe bedrijven online gingen ondernemen en daarbij steeds vaker social media inzetten. Het fascineerde haar zo dat ze er een extra studie aan wijdde en sinds die tijd is ze officieel HBO Social Media Expert. Social media strategieën, contentcreatie, het inzetten van video met je smartphone, online zichtbaar zijn, niets is haar vreemd. 

Mieke zag ook dat veel bedrijven worstelen met de inzet van social media. Het is haar missie om zoveel mogelijk bedrijven vertrouwd te maken met social media marketing, zodat deze vervolgens met de juiste strategie gaan zorgen voor flinke omzetgroei.

Mieke spreekt met kennis van zaken en kan een lezing verzorgen over o.a.: 

  • Hoe zet je social media in voor je bedrijf
  • Hoe worden medewerkers echte ambassadeurs icm social media
  • Social media marketing, social media strategie, social selling
  • Instagram-marketing (Mieke is mega fan van dit kanaal!)
  • Social media en de positieve sterke rol van de jeugd hierin
« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin

Mieke Langenhuizen boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN