« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

High End Business

Groei door naar “the Next Level”

Meriam Slijkerman is de expert op het gebied van High End Ondernemen: Werken met de beste klanten in jouw markt tegen de beste prijzen onder je eigen voorwaarden vanuit rust en kwaliteit.”

Zij leert ondernemers (inhoudelijk kennisexperts) in 1 jaar tijd hun eigen high end groeistrategie te bouwen en te implementeren middels training, coaching en advies. Deelnemers scoren haar opleidingen met gemiddeld een 8,7.

Meriam is een inspirerende, no-nonsens high end business coach die al honderden ondernemers heeft geholpen een succesvol HIGH END bedrijf in de markt te zetten. Ze denkt groot en laat ondernemers zichzelf overstijgen, zodat ze vanuit (keuze)vrijheid en autonomie het leven kunnen leiden dat zij ECHT willen. Als gecertificeerd High End Business & Sales Coach werkt zij zowel met MKB bedrijven als ZZP-ers. 

Haar jarenlange achtergrond als (project-, interim) manager en consultant helpt haar om deelnemers adequaat te adviseren, maar ook om focus aan te brengen waardoor ze snel resultaat boeken. Als facilitator creatief denken (opleiding academie voor innovatief trainen) komt zij snel tot innovatieve ideeën/oplossingen en bedrijfsconcepten.

Meriam is ervaringsdeskundige. Zelf heeft ze, 6 jaar geleden, in een jaar tijd haar eigen bedrijf uitgebouwd tot een zeer succesvol high end bedrijf. Ze heeft alle stappen van het proces zelf doorlopen en weet feilloos welke wegen te bewandelen om aan de top van de markt te komen en te blijven.

6 november 2020 verscheen haar eerste boek bij uitgeverij Van Duuren: ”De Kunst van High-End Ondernemen – Verveelvoudig je inkomen, halveer je werkuren!” Een boek boordevol high end kennis, tools en ervaringen direct toepasbaar voor de praktijk.

Lees hier haar InBeeld verhaal, haar interview in Discover Benelux (2020) en in BAAZ (2021).

Als Keynote speaker inspireert Meriam ondernemers groter te denken, uit hun comfortzone te komen en actief de volgende stappen te zetten.

Meriam kan een lezing geven over de volgende onderwerpen:

  • High End Ondernemen
  • Werken met de beste klanten tegen de beste prijzen vanuit rust en kwaliteit

Bekijk onderstaand deel één van de zesdelige serie die Meriam maakte: 

« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Meriam Slijkerman boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN