« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Sociaal domein

Succesvol en vernieuwend werken met maatschappelijk rendement

Merei Lubbe heeft veel expertise in het sociaal domein. Centrale vraag is altijd: hoe kunnen we het zo goed mogelijk doen? En wat is de rol van de menselijke maat daarbij? Daarbij denkt ze graag breed en in termen van maatschappelijk rendement.

Ze heeft een passie voor de publieke zaak en het werken aan verbetering daarvan. Ze is ondernemend, gestructureerd en concreet. Haar kracht: de combinatie van sterke analyse met een aansprekende presentatie.

Lubbe is een veelgevraagd spreker voor lezingen en workshops voor een inhoudelijk goed onderbouwd verhaal over succesvol en vernieuwend werken in het sociaal domein. Ze kan een lezing verzorgen over:

  • Maatschappelijk rendement in de spreekkamer (voor re-integratie, jeugdzorg)
  • Jeugdzorg: het belang van afbakening en triage
  • De waarde van werk
  • Voorkomen van schooluitval
  • Grip op de Wmo: meer dan alleen geld

Merei Lubbe trad onder meer op als expert bij bijeenkomsten over het afbakenen van jeugdhulp, werd geïnterviewd over de kracht van het MBO, sprak 400 gemeenteambtenaren toe over de potentie van sociale wijkteams en was gespreksleider bij een inspiratiesessie over de menselijke maat.

Ze is partner bij LPBL training & advies en studeerde econometrie aan de VU. 

« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Merei Lubbe boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN