« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Ladyspeaker Empowerment

Presenteren - Motiveren - Enthousiasmeren

Mena Leila Kilani is een enthousiaste presentatrice, betrokken dagvoorzitter, energieke dansprofessional en gedreven motivatiecoach in regio Alkmaar en de Randstad.

Met haar positieve en charmante energie zorgt Mena Leila dat een event, debat of congres in goede banen wordt geleid, er wordt ingesprongen indien nodig en publiek zich betrokken voelt. Zodat bezoekers het event met een smile verlaten!

Inmiddels heeft zij vijftien jaar ervaring in presentatiewerk voor vrouwen empowerment congressen, cultuur- en sportevenementen, online business en het hosten van internationale sterren op podia als Paradiso en de Melkweg. Mena Leila heeft ervaring met televisiewerk, presenteren op grote podia, presenteren in het Engels en duo presentaties.

In 2005 heeft ze haar opleiding Sociaal Culturele wetenschappen afgerond aan de VU te Amsterdam. Daarna heeft zij als dansprofessional en presentatrice op grote en kleine podia van Nederland gestaan en internationale festivals georganiseerd. Door deze ervaring kent ze de ins-en out van theatertechniek, draaiboeken en entertainment begeleiding.

In 2018 organiseert ze met een team TEDxAlkmaar voor haar stad. Als ambassadeur verbindt ze TEDx met de doelen van de toekomst.

Mena Leila treedt op als dagvoorzitter/gespreksleider en geeft lezingen en workshops over:

  • Emancipatie en empowerment
  • Campagne voeren
  • Motiveren van teams
  • Oriëntaalse buikdans, geschiedenis en vrouwelijkheid in de huidige tijd
  • TEDxAlkmaar
« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin

Mena Leila Kilani boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN