« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Natuurlijk leiderschap

Aandacht voor aandacht

Meike van Tilburg heeft als missie een bijdrage te leveren aan de wereld door meer ruimte te creëren voor stilte. In de huidige wereld vol snelheid en impulsen van buiten, kan een moment van reflectie het verschil maken. Bewustwording, inzicht, reflectie; unplug to reconnect. Aandacht voor aandacht!

Dankzij haar achtergrond als consultant in het bedrijfsleven, is zij in staat om hierover op een aansprekende manier te vertellen. De lezingen zijn altijd gevarieerd door een afwisseling van theorie, praktijkcases en korte oefeningen. 

Meike werkte na haar studies Spaanse Taal en Letterkunde en Bedrijfskunde tien jaar in het bedrijfsleven als consultant en koos vervolgens voor het leven als zzp’er. Dit gaf haar meer flexibiliteit en de ruimte om zich te specialiseren in hetgeen haar passie is: mens en organisatie laten excelleren. Door individuele coaching en training specialiseerde ze zich steeds meer in mindfulness en aandachtsmanagement als basis om daadwerkelijke en duurzame veranderingen te realiseren. Een open mind, een open hart en een open wil als fundament voor duurzame verandering. 

In deze tijd is er meer en meer behoefte en noodzaak om nieuwe wegen in te slaan, zodat men ook op lange termijn blijft excelleren. Meike is in staat om op een aansprekende, down-to-earth manier aan verschillende groepen een duidelijke boodschap over te dragen, waarbij ze altijd inspeelt op relevante thema’s. 

Ze geeft de Masterclass Natuurlijk Leiderschap: van vervreemding naar authenticiteit. In de huidige, snel veranderende wereld waarbij onzekerheid en complexiteit continu aanwezig zijn, ligt vervreemding op de loer. Onze natuurlijke reflex: controleren en analyseren van de omgeving. En welke verantwoordelijkheid neem je daarin? Deze masterclass geeft inzicht in wat er bij jou bewust of onbewust meespeelt, in interactie met je omgeving. De werking van het brein en de mens als onderdeel van de natuur. Je ervaart welke keuzes je zelf hebt. Een beweging van vervreemding naar verbinding. Acteren vanuit authenticiteit, vanuit jouw ‘purpose’ en zo een bijdrage te leveren aan mens en maatschappij. Verantwoordelijkheid nemen met Natuurlijk Leiderschap.  

Meike kan lezingen verzorgen over:

  • Mindfulness
  • Leiderschap
  • Stress/Energiemanagement
  • Communicatie
  • Duurzaam ondernemen
« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin

Meike van Tilburg boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN