« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Natuurlijk leiderschap

Natuurlijk Leiderschap: van vervreemding naar authenticiteit

Meike van Tilburg heeft als missie een bijdrage te leveren aan duurzaamheid. In de huidige winst gedreven wereld vol snelheid en impulsen van buiten, kan bewustzijn het verschil maken. Aandacht voor aandacht. Om contact te maken met je purpose en hiernaar te handelen. 

Dankzij haar achtergrond als consultant in het bedrijfsleven, is zij in staat om hierover op een aansprekende manier te vertellen. De lezingen zijn inspirerend en relevant door een afwisseling van theorie, praktijkcases en korte oefeningen. 

Meike werkte na haar studies Spaanse Taal en Letterkunde en MBA Bedrijfskunde tien jaar in het bedrijfsleven als consultant en koos vervolgens voor het leven als zzp’er. Dit gaf haar meer flexibiliteit en de ruimte om zich te specialiseren in hetgeen haar passie is: de  mens inzicht en bewustwording te geven. Door individuele coaching en training specialiseerde ze zich steeds meer in mindfulness en compassie als basis om daadwerkelijke en duurzame veranderingen te realiseren. Een open mind, een open hart en een open wil als fundament voor een shift van ego naar eco. In de retraites die ze begeleid in de bergen van Noord Spanje komt dit alles samen. 

Meer en meer is er de noodzaak om nieuwe wegen in te slaan. Meike is in staat om op een aansprekende, down-to-earth manier aan verschillende groepen een duidelijke boodschap over te dragen, waarbij ze altijd inspeelt op relevante thema’s. 

Ze geeft de Masterclass Natuurlijk Leiderschap: van vervreemding naar authenticiteit. In de huidige, snel veranderende wereld waarbij onzekerheid en complexiteit continu aanwezig zijn, ligt vervreemding op de loer. Onze natuurlijke reflex: controleren en analyseren van de omgeving. Deze masterclass geeft inzicht in wat er bij jou bewust of onbewust meespeelt, in interactie met je omgeving. De werking van het brein en de mens als onderdeel van de natuur. Je ervaart welke keuzes je zelf hebt. Contact te maken met jouw kern. Een beweging te maken van vervreemding naar verbinding. Te acteren vanuit authenticiteit, vanuit jouw ‘purpose’ en zo een bijdrage te leveren aan mens en maatschappij. Verantwoordelijkheid nemen met Natuurlijk Leiderschap.  

Meike kan lezingen verzorgen over:

  • Mindfulness
  • Leiderschap
  • Stress/Energiemanagement
  • Communicatie
  • Duurzaam ondernemen
« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin

Meike van Tilburg boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN