« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Key Account Management - CRM

Uitvoering van commercieel proces in uw bedrijf

Masja Kristelijn is een commercieel strateeg. Met een creatieve blik en prikkelende vragen bekijkt ze de commerciële strategie en verkoop uitvoering bij grote B2B bedrijven. Door haar internationale ervaring in commercieel management en afgeronde studies, creëert ze passende oplossingen voor elk bedrijf.

Hierbij put zij uit een veelzijdige, internationale carrière bij B2B marktleiders (Tetra Pak, Samsung, Arvato) in een breed scala aan functies (Head of Pre Sales, Business Development, Global Key Account Management, Global Commercial Operations, Customer Service). Zij was betrokken bij ERP en e-Business implementaties, TPM kwaliteitsmanagement programma’s en heeft hands-on ervaring met de optimalisatie van meerdere CRM systemen (HubSpot, SalesForce).

Ze sloot een Executive MBA studie aan de Erasmus Universiteit af met Dean’s honors, en volgde Key Account Management en International Business and Languages opleidingen. Key Accounts zijn de strategisch belangrijkste klanten van een bedrijf, en dus is het cruciaal hun behoeften door en door te begrijpen en zo goed mogelijk in te vullen.

Vooral situaties waar een Key Account Sales team niet naar verwachting presteert, het CRM systeem als administratieve last worden gezien, en de commerciële strategie vooral bij het management leeft, legt Kristelijn de vinger op de zere plek en komt ze met praktische oplossingen.

Met aansprekende voorbeelden, prikkelende stellingen en interactie met het publiek, zet ze aan het denken over de uitvoering van het commercieel proces in een bedrijf.

Masja kan een lezing verzorgen over deze onderwerpen:

  • Introductie in Key Account Management methoden
  • Effectieve toepassing van Key Account Management methoden
  • Hoe Key Account Management levend te houden in uw sales organisatie
  • Wat als CRM als administratieve last wordt gezien?
  • Vertaling van bedrijfsstrategie naar verkoopstrategie
« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Masja Kristelijn boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN