« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Sterk in elk gesprek

Investeren in kwaliteit van gesprekken

Mascha Weijers deed de afgelopen 25 jaar veel ervaring op in tal van organisaties in uiteenlopende branches. Ze weet uit eigen ervaring en door het adviseren en begeleiden van bestuurders en managers dat organisaties van morgen gebouwd worden op de gesprekken van vandaag.
Om die gesprekken te helpen versoepelen, verstevigen, verluchtigen of versnellen, richtte ze twee bedrijven op, een om leidinggevenden te helpen ontvankelijker te zijn voor wat er speelt op de werkvloer en een om medewerkers te helpen zich meer uit te spreken.


Mascha Weijers in het kort: denk- en daadkracht, zakelijk en menselijk, planmatig sterk. Ze schakelt snel, is doelgericht en energiek. Ze gaat graag in gesprek. 


"Ik heb jarenlang ervaring opgedaan in organisaties en zie dagelijks hoe krachtig gesprekken kunnen zijn bij het realiseren van organisatiedoelen. Vaak herkennen mensen dat ook wel. We hebben allemaal ervaringen van werkgesprekken die een flow in gang zetten en – helaas – misschien nog wel meer ervaringen van eindeloze vergaderingen waarin de tijd wegtikt en de energie verdampt. Toch investeren maar weinig organisaties in de kwaliteit van hun gesprekken. Ze willen vaak wel, maar pakken dat niet altijd even handig aan. In gesprek gaan vraagt om aandacht, energie en discipline. Maar ook: weten welke interventie welk effect heeft. Daarin sta ik organisaties graag bij."

Mascha Weijers kan een lezing verzorgen over:

  • Waarom zeggen ze nou niks?
  • Ik heb een goed idee, hoe krijg ik de rest nou mee?
  • Niet tegen maar met elkaar vergaderen: hoe dan?
« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Mascha Weijers boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN