« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Stressmanagement

Burnout coaching

Mascha Mooy is met veel succes jarenlang actief geweest in corporate omgevingen als sales manager, waarna zij door een burn-out afscheid moest nemen van haar sales carrière. In de periode dat ze met een burn-out kampte, kwam zij erachter dat er geen pasklare oplossing voor deze problematiek is. Daarom liet ze zich omscholen tot burn-outspecialist, om uiteindelijk Bye Bye Burnout op te richten.

Mascha heeft destijds gemerkt dat er geen gestructureerde aanpak is voor de begeleiding van burn-out cliënten. Een hersteltraject duurt hierdoor al gauw langer dan een jaar, soms zelfs meerdere jaren. Mascha ontwikkelde een 100-dagen traject om uit de burn-out te komen.

Mascha is spreker en adviseur voor veel grote bedrijven. Zij adviseert deze bedrijven op het gebied van preventie, stress en hoe om te gaan met zieke werknemers. Tevens is Mascha sparringpartner voor ondernemers die advies nodig hebben op het gebied van burn-out en stress. Binnen corporate omgevingen wordt Mascha vaak ingehuurd om voor young professionals te spreken, die aan het begin staan van hun carrière. Mascha weet immers als geen ander hoe snel een carrière binnen een corporate omgeving afgelopen kan zijn vanwege een burn-out. Deze ervaring in haar eigen carrière gaf Mascha de motivatie om het taboe rondom burn-outs op te heffen.

Mascha heeft de missie om het taboe rondom burn-out te elimineren. Dit is ambitieus, maar dat is zij zelf ook. Ze is nieuwsgierig, hartverwarmend, spontaan, impulsief, doorzetter, positief, hoger opgeleid, stressbestendig, goed in haar vak en een uitblinker.

Ze geeft lezingen over de volgende onderwerpen:

  • Burnout
  • Stressmanagement
  • Vitaliteit
  • Emotieregulatie
  • Gezond leven / balans werk en privé

(foto: Wendy van Hardeveld)

« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin

Mascha Mooy boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN