« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Teamdynamiek

High performing team

Martine van den Hoed faciliteert groei en transformatie bij individuen, teams en organisaties. Er is nog veel onbenut potentieel van het menselijk kapitaal en dat gaat ten koste van de resultaten en het werkplezier. Door het aanwakkeren van lef en het vergroten van het zelfbewustzijn, helpt Martine om dit potentieel vrij te laten stromen.

Zo helpt ze organisaties bij het vergroten van een feedback en uitspreek cultuur. Ze ziet dat er in veel organisaties een rem is bij teamleden om zich uit te spreken. Dat is ook niet zo gek, want als sociale wezens willen we graag onderdeel zijn van een groep en met het uitspreken loop je het risico om buiten de groep te komen. Ze deelt graag haar ervaring over de aanpak die wel werkt, waarin het juist gaat om deze drempels te verkleinen. Deze succesformule heeft ze ook ingezet bij Tony’s Chocolonely.

Martine van den Hoed heeft het talent om op een groot podium haar kwetsbare kant krachtig in te zetten. Ze deelt haar persoonlijke verhaal op een luchtige en relativerende manier en ze weet haar visie met veel enthousiasme en overtuigingskracht te brengen.

Ze streeft naar maximale impact en daarom brengt ze interactie, prikkelt ze haar publiek om in beweging te komen en is elke sessie maatwerk om dicht aan te sluiten bij de klant en de doelgroep. 

Martine van den Hoed kan lezingen en workshops verzorgen over:

  • De succesfactoren voor het bouwen van een high performing team
  • Wordt Regisseur van jouw werkgeluk
  • Hoe vergroot je de feedback en uitspreekcultuur
  • Hoe maak je vitaliteit bespreekbaar in je team

Bekijk ook haar Youtubeserie De minuut van Martine. In deze serie uploadt Martine elke twee weken een video van maximaal één minuut met tips om de teamdynamiek te optimaliseren.

« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Martine van den Hoed boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN