« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

(Persoonlijk) Leiderschap en transformatie

Doe het werk wat bij je past, en je hoeft nooit meer te werken

Als leiderschapscoach helpt Martine de Troije gedreven professionals bij het ontdekken van hun ware potentieel en het benutten daarvan.

Al vanaf haar 18e is Martine gefascineerd door het thema leiderschap & persoonlijke ontwikkeling. Haar persoonlijke bewustwording startte op haar 21e, toen zij haar intuïtie volgde op een ogenschijnlijk doodnormale dag in haar leven, die uiteindelijk de meest belangrijke dag in haar leven bleek te worden. Martine gelooft dat we altijd een keuze hebben en houdt van ’schoppen’ tegen heilige huisjes, conditioneringen en systemen. Niet om het schoppen, maar altijd met het oog op het hogere doel; iets wat niet werkt, om te buigen naar iets werkends.

Martine inspireert en maakt je bewust van je ‘why’, dat helpt mij om de juiste keuzes te maken. - Simone

Ze werkte jarenlang in de corporate wereld en wat ze vandaag de dag het allerliefste doet is samen met haar klanten, gedreven professionals (met een baan of eigen bedrijf), op zoek gaan naar hun ware potentieel. Zodat ze die vervolgens ook daadwerkelijk gaan inzetten en daarmee zelf de regie (weer) nemen in werk & leven. Door niet alleen hun (slimme) hoofd te gebruiken, maar ook te durven vertrouwen op hun intuïtie en hun innerlijke wijsheid te laten spreken. Door ze te leren om krachtige keuzes te maken en te stoppen zich te laten leiden door hun innerlijke criticus of de buitenwereld. Resultaat? Werken & leven op de eigen voorwaarden, met meer balans, energie, voldoening en (een gevoel van) vrijheid!

Martine gelooft in een nieuw soort leiderschap. In nieuwe leiders. En zij gelooft dat als we weten te shiften van ’ego driven’ leiderschap naar ’purpose driven’ leiderschap, dat dat nog wel eens verstrekkende (positieve) gevolgen kan hebben.

Martine verleidt je tot het maken van kristalheldere keuzes, het creëren van je eigen (werk)geluk, het luisteren naar je hart en het ontdekken van wie je écht bent. Ze laat je nadenken over jouw aandeel in het grotere geheel en hoe het met jouw automatische piloot is gesteld. Ze triggert, prikkelt en verbindt, brengt energie, inzicht en inspiratie.

Lees ook haar InBeeld verhaal.

Martine kan een lezing verzorgen over de onderwerpen:

  • Why, purpose ‘Maak werk van je Why’
  • Persoonlijk leiderschap, vrouwelijk leiderschap 
  • Transformatie en bewustwording
  • Werkgeluk, bevlogenheid
  • Intuïtie en hoogsensitiviteit 
« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Martine de Troije boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN