« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Dagvoorzitter/verbinder

Open, transparant, interactief met humor

Martine Witteveen is een zeer betrokken dagvoorzitter, moderator of gespreksleider. Haar veelzijdige werkervaring maakt haar een expert op het gebied van verbinden, netwerken en samenwerken in bestuurlijke complexe omgevingen. Deze ervaringen deed zij op in het sociaal, maatschappelijke domein en die van (triple-helix) bestuurlijke samenwerkingen. Op elk (organisatie)niveau weet Martine moeiteloos te schakelen en makelen. 

Haar motto is “Ik help je met het maken van succesvolle verbindingen”.  

Martine is een ervaren moderator, gespreksleider en dagvoorzitter van bijeenkomsten van allerlei  doelgroepen en onderwerpen. Ze leidt conferenties of congressen, maar evengoed een inhoudelijke (team)sessie of brainstorm met veel plezier en creativiteit. Haar brede belangstelling en interesses maakt dat ze veel weet over allerlei sociaal maatschappelijke, economische, duurzaamheids- en aanverwante onderwerpen. Haar persoonlijke passie is; hoe maken we de wereld een stukje beter dan de vorige versie, in de breedste zin van het woord. Alles wat daaraan bijdraagt heeft haar interesse.  

Haar stijl is te typeren als open, transparant, interactief met humor, zij leidt ongemerkt, doch met zakelijke insteek. Zij heeft een natuurlijke manier om te zorgen voor de structuur en de interactie met het publiek. Martine kan goed luisteren en wil alle gespreksdeelnemers tot hun recht laten komen. 

In de voorbereiding denkt ze graag mee over de opzet, structuur, werkvormen en wat nodig is om een event succesvol te laten zijn. 

Samen met Sonya Dias is zij ook te boeken als duo-dagvoorzitter op de thema’s inclusiviteit, diversiteit en gelijkwaardigheid (foto).

« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Martine Witteveen boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN