• Het optreden van Martine Witteveen tijdens onze bijeenkomst over Hoe helpen we de burger op weg? is goed bevallen. Ze is een waardevolle dagvoorzitter die kennis heeft van het veld, goed zaken weet in te leiden, samen te vatten en heeft oog voor de mensen en hun casuïstiek. Erg fijn.
    Basma Djemni-Smith - communitymanager Raadbaak community/Nationale ombudsman

« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Dagvoorzitter/ Spreker Authenticiteit

Open, transparant, interactief met humor

Martine Witteveen is een zeer betrokken dagvoorzitter, moderator of gespreksleider. Haar veelzijdige werkervaring maakt haar een expert op het gebied van verbinden, netwerken en samenwerken in bestuurlijke complexe omgevingen. Deze ervaringen deed zij op in het sociaal, maatschappelijke domein en die van (triple-helix) bestuurlijke samenwerkingen. Op elk (organisatie)niveau weet Martine moeiteloos te schakelen.

Haar motto is “Ik help je met het maken van succesvolle verbindingen”.

Martine is een ervaren moderator, gespreksleider en dagvoorzitter van bijeenkomsten van allerlei doelgroepen en onderwerpen. Ze leidt conferenties of congressen, maar evengoed een inhoudelijke (team)sessie of brainstorm met veel plezier en creativiteit. Haar brede belangstelling en interesses maakt dat ze veel weet over allerlei sociaal maatschappelijke, economische, duurzaamheids- en aanverwante onderwerpen. Haar persoonlijke passie is; hoe maken we de wereld een stukje beter dan de vorige versie, in de breedste zin van het woord. Alles wat daaraan bijdraagt heeft haar interesse. 

Haar stijl is te typeren als open, transparant, interactief met humor, zij leidt ongemerkt, doch met zakelijke insteek. Zij heeft een natuurlijke manier om te zorgen voor de structuur en de interactie met het publiek. Martine kan goed luisteren en wil alle gespreksdeelnemers tot hun recht laten komen.
In de voorbereiding denkt ze graag mee over de opzet, structuur, werkvormen en wat nodig is om een event succesvol te laten zijn.

Spreker / trainer Autheniciteit
Be your authentic self. De meest authentieke versie van jezelf zijn. In elke situatie, op elke plek, op elk moment. Dat is waar ik jou naartoe breng. Hoe werkt de samenhang tussen emoties en beliefs (je sysyteem van overtuigingen)? Hoe zit het met patronen in jouw gedrag en hoe leidt dit af van jouw meest authentieke leven leiden? De werking van jouw brein en je bewustzijn heeft hier álles mee te maken. Wil jij ook een inkijkje in hoe je moeitelozer kan leven, presenteren, werken en of het gevoel van druk zijn of burn-out kan voorkomen?

Ze geeft inspiratiesessies, maar vooral trainingen om jou je meest authentieke versie van jezelf te laten zijn.

« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Martine Witteveen boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN