« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Water

Spin in het web: netwerkend, verbindend en alert

Martha Buitenkamp is eigenaar van Anantis, adviesbureau voor project- en procesmanagement. De naam Anantis is afgeleid van de spin Anansi. In haar opdrachten opereert Anantis graag als een spin in het web: netwerkend, verbindend en alert. Anantis wordt vaak ingeschakeld bij bestuurlijke processen en projecten in de (semi-) publieke sector.

Martha ondersteunt samenwerking tussen overheden, kennisinstellingen, belangenorganisaties en burgers is uiteenlopende projecten. Ze beleeft daarnaast veel plezier aan het organiseren en leiden van werkconferenties. Ze kiest daarbij voor een combinatie van kennisoverdracht en dialoog via interactieve en speelse werkvormen.

Door de verscheidenheid aan opdrachten beschikt Martha over een gedegen overzicht van een breed aantal thema’s op het gebied van natuur, landschap, landbouw en zoet en zout water. Zij maakt daarbij de verbinding met bestuurlijke en organisatorische vraagstukken. Martha is commissaris bij een woningbouwcorporatie in Meppel, voorzitter van de Rekenkamercommissie Waterschap Zuiderzeeland, lid van een gemeentelijke rekenkamer en actief in de groene waterschapspartij Water Natuurlijk. Zij volgt een Master Juridische bestuurskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen.

Martha treedt op als dagvoorzitter en gespreksleider en verzorgt lezingen en workshops over o.a.:

  • Waterbeheer en waterbeleid in Nederland
  • Rekenkamerfuncties bij waterschappen en gemeenten
  • Procesbegeleiding bij samenwerking    
  • Toezicht houden in de woningbouwsector
« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin

Martha Buitenkamp boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN