« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Maatschappelijk domein

Wie zichzelf goed kent, kan een ander ook beter begrijpen

Marlene van Loo gelooft dat het van belang is om tijd vrij te maken en te reflecteren. Want wie zichzelf goed kent, kan een ander ook beter begrijpen. In een tijd waarin alles zo efficiënt mogelijk moet zijn is tijd het meest kostbare wat we hebben. We zijn druk bezig met de wereld om ons heen waardoor er weinig ruimte overblijft voor contemplatie. De samenleving verhardt en de verschillende ‘bubbels’ komen elkaar nauwelijks nog tegen. 

Alhoewel gedrag vrijwel altijd een aanleiding heeft, leven we in een tijd waar voornamelijk naar de uitwassen wordt gekeken in plaats van naar de bron. Door haar mensenkennis en sensitiviteit weet Marlene de juiste vragen te stellen en kan zij gevoelige onderwerpen op een begripvolle en respectvolle wijze benoemen.

Door haar ervaring in de politiek en het maatschappelijke domein weet zij wat er in de samenleving speelt en waar de knelpunten zitten. Tijdens gesprekken kan ze goed het overzicht behouden en de leiding nemen als het nodig is. Door haar brede algemene kennis kan zij ingezet worden bij levensbeschouwende onderwerpen maar ook bij onderwerpen over goed bestuur en leiderschap.

Marlene van Loo heeft ervaring met het spreken voor grote groepen en voor de camera. Daarnaast bereidt ze zich altijd goed voor en blijft ze in stresssituaties rustig. Ze zal er altijd voor zorgen dat anderen zich ook op hun gemak voelen en creëert een veilige ruimte voor een goed gesprek.

Marlene is te boeken als dagvoorzitter en als spreker. Ze kan een lezing verzorgen over:

  • Persoonlijke ontwikkeling en zingeving
  • Polarisatie in de samenleving
  • Leiderschap
« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Marlene van Loo boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN