« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Veranderen met impact

Inhoud geeft richting, emotie brengt beweging

Dat is het motto van Marjolijn de Graaf. Inhoud (materie deskundigheid) en emotie (ervaringen, behoeften en belangen) vormen op integrale wijze de sleutel tot succesvolle verandertrajecten.

Als afgestudeerd Psycholoog begon zij haar werkcarrière in 1997 in de IT-consultancy. En tot op heden maakt zij nog steeds plezier en impact in het ontwerpen en begeleiden van effectieve samenwerking tussen IT en business.

-        Hoe krijg je medewerkers gecommitteerd in de digitale transformatie?
-        Hoe zet je business eisen en wensen om in functionaliteiten en prioriteiten en stel je alle stakeholders tevreden?
-        Hoe loop je een overleg uit met een besluitenlijst in plaats van een actielijst?
-        Hoe vergroot je de acceptatie van verandering?

Sinds 2007 onderneemt zij met haar partner in Impact Company, dé energieke organisatie voor procesregie bij implementatie- en verandertrajecten. In haar rol als procesarchitect kan Marjolijn haar kennis en ervaring op het gebied van menselijk gedrag en organisatieveranderingen goed combineren. Ze heeft veel organisaties begeleid bij complexe besluitvorming zodat ze tot gedragen besluiten en betere resultaten komen. Over haar aanpak heeft ze samen met Edwin de Graaf in 2017 een boek gepubliceerd: Decisions by Design. Dit boek is genomineerd voor het Managementboek van het Jaar 2018.

Marjolijn spreekt met passie over haar psychologische kijk op veranderen en gaat hierbij de interactie met het publiek graag aan. Met voorbeelden uit de werkpraktijk en een pragmatische aanpak inspireert zij en motiveert zij het publiek om aan de slag te gaan met veranderingen die meer impact, meer energie en meer duurzaamheid opleveren.

Marjolijn spreekt in het Nederlands en Engels over:

  • Verandering: hoe krijg je mensen mee?
  • Wendbaarheid vergroten: focus op besluitvorming!

Lees ook haar verhaal In Beeld!

« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin

Marjolijn de Graaf boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN