« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Empowerment

De meest krachtige versie van jezelf

“Ooit komen ze erachter dat ik hèt niet kan”; deze innerlijke dialoog heeft Marjolein de Jong (1969) jarenlang tot grote hoogte gedreven. In vijf jaar werkte zij zich op van medewerker naar seniormanager bij een landelijke verzekeraar. Haar leven stond in het teken van zorgen dat ze er niet achter kwamen dat ze hèt niet kon. Het maakte dat ze al haar grenzen overging, een nieuwe definitie aan perfectionisme gaf en de belangen van anderen altijd voor liet gaan. In 2014 betaalde ze hiervoor de prijs en ze belandde in een burnout.

Het werd haar missie om haar innerlijke dialoog te herprogrammeren. Tijdens deze missie ontdekte ze dat haar innerlijke dialoog niet zo uniek was als ze zelf dacht. Ze sprak tientallen vrouwen in haar onderzoeksperiode en ontdekte dat deze dialoog voor velen een drijfveer was om over grenzen te gaan en dat het vaak de reden voor burnout, uitputting en onvrede is. Het “niet goed genoeg” syndroom was geboren.

De afgelopen jaren heeft ze zich ontwikkeld tot expert op dit gebied. Als coach en trainer helpt ze vrouwen in het herprogrammeren van deze innerlijke dialoog met als doel de beste, mooiste, meest krachtige versie van zichzelf te worden.

Het “niet goed genoeg syndroom” is de aanjager voor grensoverschrijdend gedrag. Creëert onzekerheid over eigen kunnen en geeft een gevoel van minderwaardigheid. Tijdens haar lezingen inspireert Marjolein vrouwen (en mannen) om zonder oordeel naar zichzelf te kijken en maakt dat wat onbewust een drijvende kracht is naar het bewustzijn zodat de ruimte ontstaat om keuzes te maken!

Met meer dan twintig jaar ervaring als manager bij landelijk grootste verzekeraar terwijl ze alleenstaand moeder was kent en begrijpt ze de uitdaging van de carrière moeder als geen ander!

Met Marjolein staat er positivisme, humor en energie op uw podium!

Marjolein de Jong kan een lezing verzorgen over o.a.:

  • Burnout
  • Imposter syndroom (niet goed genoeg syndroom)
  • Vrouwelijk leiderschap
  • Denken in mogelijkheden
  • Empowerment

(foto: Marleen Sahetapy Fotografie)

« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Marjolein de Jong boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN