• Ik was gisteren op een bijeenkomst van de linkedingroep 'talentvolle vrouwen' en daar was me toch een leuke spreekster! Marjan Haselhoff, auteur van het boek 'Hoe krijgen ze me zo gek?' Het ging over leiderschap. Ik loop al een tijdje mee in het wereldje en moet zeggen dat ik echt onder de indruk was van haar manier van presenteren ťn haar boodschap. Het was ook echt doodstil op sommige momenten. Op andere momenten was er leuk geroezemoes bij het maken van opdrachten.
    Marina van de Wal - spreekster en expert op het gebied van opvoedkundige vragen

« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Zelfverantwoordelijke teams

Autonome teams door coachend leidinggeven

Marjan Haselhoff  helpt leidinggevenden (hoger kader) om d.m.v. coachend leidinggeven zelfverantwoordelijke topteams te bereiken vanuit ontspanning. Thema’s waar zij zich op richt zijn:

  • Coachend leidinggeven volgens de 6 V’s (Geef vertrouwen, vrijheid, verantwoordelijkheid, vanuit Verbinding, Creëer Visie en Veiligheid)
  • Zelfverantwoordelijke en zelfsturende teams.

Marjan houdt op een inspirerende en positief confronterende wijze managers een spiegel voor over hun eigen effectiviteit. Ze laat ze op een interactieve en niet belerende toon ervaren waarom ze geleefd worden door de waan van de dag, hun medewerkers te weinig initiatieven nemen, te veel klagen en niet goed samenwerken, waardoor topprestaties niet bereikt worden.

Haar filosofie is dat echte verandering van binnenuit begint. Daarom geeft ze geen tips en trucs en heeft ze de waarheid niet in pacht. Met humor, directheid en diepgang weet ze mensen naar huis te sturen met eigen ontdekte praktische handreikingen om leidinggeven ontspannen en succesvol te maken.

Marjan heeft zelf jarenlange ervaring opgedaan als leidinggevende binnen grote multinationals en weet als geen ander wat leidinggeven inhoudt. In 2003 gooide ze het roer om om haar passie, het ontwikkelen van managers, te volgen. Ze ontwikkelde de zgn Haselhoff methode over ontspannen en succesvol leidinggeven. Haar gedrevenheid zorgt ervoor dat ze een boek heeft geschreven (Hoe krijgen ze me zo gek?), een populaire columnschrijver is, maandelijks nieuwe inspirerende blogs schrijft en masterclasses geeft.

Marjans lezingen staan garant voor interactie. Mensen worden uitgenodigd marjanbookcover 17aan de slag te gaan met een eigen casus. Daarnaast leert haar methode je naar jezelf te kijken op een manier die dieper en verder gaat dan de meeste andere methodes. Het kan soms best confronterend zijn, maar de diepgang zorgt vaak voor blijvende verandering bij mensen. 

Anderen over Marjan
“Ik was gisteren op een bijeenkomst van de linkedingroep ‘talentvolle vrouwen’ en daar was me toch een leuke spreekster! Marjan Haselhoff, auteur van het boek ‘Hoe krijgen ze me zo gek?’ Het ging over leiderschap. Ik loop al een tijdje mee in het wereldje en moet zeggen dat ik echt onder de indruk was van haar manier van presenteren én haar boodschap. Het was ook echt doodstil op sommige momenten. Op andere momenten was er leuk geroezemoes bij het maken van opdrachten”
Marina van de Wal, spreekster en expert op het gebied van opvoedkundige vragen.

“Zonder de inhoud van het boek te herhalen laat ze het je echt ervaren! Door de praktische invulling van de Masterclass werd je door de stappen geleid en op een hele veilige manier ‘aan het werk gezet’ met het omgaan met emoties en het omkeren van ineffectief gedrag. Dit alles bracht mijn persoonlijke ontwikkeling in een ander daglicht. Het heeft me zo aan het denken gezet, dat het ook na de Masterclass bleef hangen en ik er nog steeds mee bezig ben…” Petra Oude Breuil, P&O Marcant

Zie ook Marjan in beeld bij Managementboek.FilmpjeMarjanHaselhoff

Marjan spreekt o.a. over:

  • Zelfverantwoordelijke topteams creëren
  • Coachend leidinggeven
  • Zelfsturende teams
  • Ontspannen en succesvol leidinggeven
  • Effectief communiceren met je team
« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin

Marjan Haselhoff boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN