« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Dromen

Droombewustzijn

Marja Moors presenteert zich als ambassadrice van het droombewustzijn; als zegsvrouwe van een wereld die we allemaal in ons weten maar die nog door weinig mensen verkend en gekend wordt. Het is duidelijk dat oude oplossingen in deze tijd niet meer werken en er mogelijkheden van een andere orde onderzocht dienen te worden.

Sinds dertig jaar verwondert Marja zich over de wijsheid van het onbewuste zoals die zich uitdrukt in de dromen in de nacht. Haar psychologiestudie rondde ze af met een onderzoek naar de bruikbaarheid van dromen in het dagelijks leven. Droommeesters als Robert Bosnak en Basklinkhamer (ITIP) hebben haar ogen voor de droom verder geopend. In het door haar opgerichte Centrum voor Droomonderzoek kunnen dromers de rijkdom van het eigen nachtleven opdelven met diverse methodieken.

Als relatie- en teamcoach is ze tevens gespecialiseerd in het signaleren van patronen in menselijke relaties en het faciliteren van nieuwe kaders en verbindingen. Ze is zowel opgeleid als gedragswetenschapper, als getraind in meer alternatieve methoden.

De combinatie van haar specialisaties op het gebied van dromen en relaties geven haar een breed en rijk geschakeerd perspectief. In organisaties biedt ze, naast haar werkzaamheden als teamcoach, trainingen waarbij de informatie uit het onderbewuste via droomwerk toegankelijk wordt gemaakt en zo onderdeel kan zijn van visie-ontwikkeling en teambuilding. Zowel op individueel- als op organisatieniveau hebben we de richtingaanwijzers uit de nacht hard nodig.

Marja spreekt graag en met groot enthousiasme over deze onontgonnen wegen en is zowel beschikbaar voor kleine groepen als voor grotere congressen en festivals. Interactiviteit met de zaal is voor haar vanzelfsprekend. Ze combineert diepgang met vaart en humor. Dat maakt haar ook als dagvoorzitter een goede keuze.

« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Marja Moors boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN