« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Motivatie & inspiratie

Durf te dwalen

Mariska Woertman is vanaf haar 45e zeezeiler, avonturier en auteur van het boek Los van alles. In het leven daarvoor was ze marketing-, media- en communicatiestrateeg, business consultant en directeur van toonaangevende organisaties en merken. De zeilende wereldreis van ruim vier jaar die ze met haar samengestelde gezin met jonge kinderen maakte, veranderde haar voorgoed.

Tegenwoordig verbindt ze haar ervaring in het bedrijfsleven, de marketing en de media met de lessen die ze leerde in haar zwervende leven over de oceanen. Wat haar ogen zagen, wat haar lijf ervoer en wat haar gevoel teweegbracht, heeft ze omgezet in een onbedwingbare drive om mensen te laten inzien waartoe ze in staat zijn als ze écht naar zichzelf durven te kijken en luisteren. Wanneer ze loskomen van wat onze maatschappij ze heeft opgelegd.

Op ‘haar eiland’ Texel kijken Mariska en haar gezin na hun reis elke dag met nieuwe ogen naar de wereld. Die observaties en inzichten deelt ze graag met haar publiek.
Het platform Wereldwijven interviewde Mariska over de reis van haar gezin van vier jaar over de wereldzeeen zeilen.

Mariska spreekt over thema’s als motivatie, relativering, veerkracht, omgaan met tegenslagen, ongewenste veranderingen, teamwork en zelfsturend vermogen. Ze kan een lezing verzorgen over:

  • Omgaan met verandering, tegenslag en weerstand.
  • De uitdagingen van teamwork.
  • Vind de kracht in jezelf om buiten de gebaande paden te treden (‘Durf te dwalen’).
  • Hoe verander je je levensstijl van ‘hebben’ naar ‘zijn’.
  • Van een planmatig leven naar leven op gevoel.
« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Mariska Woertman boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN