« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

B2B Influencer Marketing

Mariska Kesteloo is ondernemer, spreker en voormalig voorzitter van Meetings Professional International in België. Met meer dan 15 jaar werkervaring in het toerisme en de evenementensector, is zij een autoriteit. Gepassioneerd door meetings & events richtte ze in 2017 haar eigen bedrijf op. Het verbindt de MICE (Meetings, Incentives, Conferences & Events) sector met de juiste social media influencer, om het verhaal van de leveranciers op een authentieke, creatieve en leuke manier te vertellen binnen de juiste doelgroep.

Mariska is overtuigd van de impact en het potentieel van B2B influencer marketing en haar missie is het creëren van een wereldwijde actieve community van influencers en ambassadeurs. Ze deelt haar persoonlijke verhaal waarom ze haar bedrijf is gestart en ze legt in zes stappen uit hoe je een succesvolle B2B campagne opzet. Mariska is een visionair, vooruitstrevend, en houdt van nieuwe uitdagingen.

Als spreker is Mariska enthousiast, interactief en gepassioneerd. Ze past haar boodschap aan op het publiek. Daarnaast geeft ze duidelijke voorbeelden en praktische tips om met dit onderwerp aan de slag te gaan. Haar verhaal is goed onderbouwd en ze geeft haar presentatie in 4 talen, Nederlands, Engels, Duits en Frans.

Mariska kan een lezing verzorgen over de onderwerpen:

  • B2B influencer marketing : algemeen
  • Hoe creëer je een succesvolle B2B influencer campagne?
  • Dare to say yes (persoonlijk verhaal)
« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Mariska Kesteloo boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN