« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Vrouwelijk leiderschap

Zoveel talent en zo jammer als vrouwen door hun bescheidenheid te vaak aan de zijlijn blijven staan en zichzelf en hun organisaties tekort doen

Marijke Huisman ondersteunt vrouwelijke professionals met de ontwikkeling van krachtig, persoonlijk leiderschap, zodat zij meer impact en invloed hebben in en met hun bedrijf, wat waardevol  is voor hun organisatie, team, klanten én zichzelf.

Gedurende haar 20 jaar ervaring met training, coaching en als spreker heeft zij de kracht én zwaktes van vrouwen in werksituaties en binnen organisaties, zowel MKB als grote organisaties, van binnen en van buiten leren kennen.

Vóór haar trainerscarrière heeft zij als docent lichamelijke opvoeding en expressie in het speciaal onderwijs gewerkt, waar haar focus vooral was slechtziende kinderen meer zelfvertrouwen te geven. Nadat zij een opleiding tot trainer/coach bij De Baak had afgerond, heeft zij diverse cursussen over methodieken zoals RET en NLP gevolgd. 

Marijke volgt de vernieuwingen op het gebied van leren en ontwikkelen op de voet en ziet daarin grote kansen voor vrouwelijke professionals, zoals social learning: leren van en met elkaar.

Marijke Huisman kan een lezing verzorgen over o.a.:

  • Vrouwelijk leiderschap
  • Rolmodellen, leren van en met elkaar.
  • De kracht van introversie en bescheidenheid.
« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin

Marijke Huisman boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN