• We kijken tevreden terug op een geslaagd jubileum-evenement, mede dankzij de rol van Marije Balt. Ze heeft zich goed voorbereid en ook haar inbreng geleverd t.a.v. het formuleren en selecteren van een aantal stellingen. Ze toonde zich zeer betrokken en was goed op de hoogte van het thema en recente ontwikkelingen. Zij bewaakte de tijd uitermate goed en ging creatief om met het opvullen van tijd als sprekers eerder klaar waren dan verwacht. We zijn dus zeer tevreden over haar optreden als dagvoorzitter.
    Gabrielle ten Bokkel Huinink-Reichwein - Team lead communications PUM

« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Afrika & vredesopbouw

Gepassioneerd professional over vredesopbouw

Marije Balt is voormalig diplomaat en oprichter van SpringFactor, dat adviseert over en werkt met jongeren, zowel in Europa als in Afrika. Na tal van projecten opgezet en geëvalueerd te hebben in Afrika specialiseerde ze zich in publiek-private sector samenwerking. Zij is tevens universitair docent internationale betrekkingen en publiceert geregeld onderzoek en opiniestukken over Afrika en jeugdwerkgelegenheid. Van 2000 tot 2012 werkte zij voor het Ministerie van Buitenlandse Zaken aan vredesopbouw en als diplomaat in Brussel en Nairobi. 

Marije Balt is een gepassioneerde professional die haar rijke internationale ervaring vanuit de diplomatie op inspirerende wijze kan overbrengen via beeldende verhalen.

Bekijk haar toelichting in een minuut in het filmpje over jong ondernemerschap in Afrika, opgenomen in Nairobi. 

Marije treedt geregeld op als dagvoorzitter/gespreksleider en spreekt over o.a.:

  • Kracht van jonge ondernemers/jongeren
  • Vredesopbouw
  • Werken en wonen in Afrika
  • Global citizenship
  • Diplomatie
  • Sociaal ondernemerschap

Foto: in actie als dagvoorzitter bij PUM

« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Marije Balt boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN