« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Inzetbaarheidsspecialist

Als telg uit een familiebedrijf (Wentholt, Zevenaar sinds 1838) heeft Marieke Bach het in haar genen om altijd te zoeken naar ontwikkelmogelijkheden om het leven van mensen te inspireren en te versterken. Haar ondernemende mindset ziet altijd oplossingen om veranderprocessen voor mens en organisatie op gang te brengen waar het gaat om duurzame inzetbaarheid.

In de eerste jaren van haar zelfstandig ondernemerschap zette zij zich als vitaliteitscoach en stresscounselor in om werknemers die uitgevallen zijn door overspannenheid / burn-out of die langere tijd uit het arbeidsproces zijn geraakt, meer grip te laten krijgen op zichzelf en opnieuw duurzaam inzetbaar te worden. Onlangs heeft ze haar deskundigheid uitgebreid door het behalen van de mastermodule adviseur duurzame inzetbaarheid (HAN, Nijmegen). Hierdoor kan ze de reeds ingeslagen weg om organisaties en haar werknemers duurzaam te versterken verder uitbouwen. 

Nu ze zelf de vijftig is gepasseerd onderzoekt zij de mogelijkheden voor het behouden en versterken van het werkvermogen en employability van 65-plussers. Ze is ervan overtuigd dat 65-plussers nog veel voor de economie en maatschappij kunnen betekenen en dat dit hun gezondheid en welzijn positief kan beïnvloeden.

Marieke Bach kan een lezing verzorgen over o.a.:

  • Employability en ouderdom
  • Duurzame inzetbaarheid, een missie van zowel werkgever als werknemer
  • Arbeidsparticipatie: van bijstand, naar vitaliteit, daadkracht en werk
  • Vitaliteit is een levenshouding
  • Leven zonder auto?
« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin

Marieke Bach boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN