« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Empathisch leiderschap

Succesvol en blijvend in balans in de advocatuur

Marie-José Gilsing werkt als gespecialiseerd familierecht advocaat-mediator en als advocatencoach. Voor haar werk als coach heeft ze een post hbo-coaching opleiding met goed gevolg afgerond. Sinds 2013 heeft ze haar eigen advocatenkantoor.

Naast haar advocatenpraktijk coacht ze advocaten en (rechten)studenten om blijvend succesvol en blijvend in balans te zijn in de advocatuur. Regelmatig verzorgt ze lezingen en gastcolleges aan studenten en jonge advocaten op het gebied van persoonlijk leiderschap, onder meer aan de Hogeschool Utrecht.

In maart 2022 bracht ze haar boek De Menselijke Maat uit. Ze legt uit wat het doorlopen van de zeventien stappen van de door haar ontwikkelde cirkel van empatisch leiderschap haar als mens en als advocaat, en daarmee haar cliënten heeft gebracht. 

Ze is ingewijd als Reiki Master en in die hoedanigheid verzorgt ze reiki cursussen.

 

Marie-José Gilsing kan een lezing verzorgen over:

  • Persoonlijk leiderschap
  • Haar boek De Menselijke Maat
  • Empathisch leiderschap
  • Empowerment
« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Marie-Jose Gilsing boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN