« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Acquisitie-expert

Aandacht maakt alles mooier

De telefoon vormt een rode draad in het leven van Marianne van de Water. Ze werkte bij een vastgoedbeheermaatschappij, een bouwbedrijf en in de makelaardij tot zij in 2006 zelf een adviesbureau in sales en acquisitie begon.

Ze specialiseerde zich daarbij steeds nadrukkelijker in het telefonisch realiseren van afspraken voor haar opdrachtgevers. Ze adviseert diverse accountantskantoren bij het realiseren van effectieve acquisities en is regelmatig gastdocent, voor de Hogeschool van Amsterdam. Ook geeft zij Masterclasses.

Haar enthousiasme, gedrevenheid en aanhoudendheid vormen de stevige basis van haar succes. Na meer dan 10.000 vlieguren en meer dan 5000 gemaakte afspraken voor opdrachtgevers vertelt ze graag het verhaal over deze kant van het prachtige vak. Hier vindt u enkele berichten naar aanleiding van een lezing. Ze ziet bellen als een kunst en doorspekt haar verhaal met praktijkvoorbeelden en ervaringen.

Zij spreekt o.a. over:   

  • Van koude acquisitie naar warme klanten
  • De essentie van het verhaal
  • Een warm gevoel bij koud bellen
  • De telefoon en dan
  • Klantrelatiemanagement

Marianne wordt regelmatig benaderd door de media. Lees hier het artikel in het Noord Hollands Dagblad. Hier het artikel in het Brabants Dagblad en hier een artikel in het Zondag Ochtendblad.

Ze schrijft (natuurlijk over koude acquisitie) voor verkopers online. Marianne is een bevlogen vrouw en pakt ook andere uitdagingen met beide handen aan. Zo kwam ze in het nieuws voor ouderen – dementie en rijbewijs. En ze zwemt het hele jaar door in zee en koppelt deze aspecten aan haar acquisitie. Daarnaast schrijft ze regelmatig voor zorgkaart Nederland over haar bevindingen in de zorg.

« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Marianne van de Water-Hogervorst boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN