« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Energiebrenger

Marianne Nan treedt op als dagvoorzitter, performer en presentator.

Waar Marianne graag warm voor loopt? Een publiek deelgenoot maken van haar gedachtenkronkels, een zaal haar wereld in trekken, een gezelschap laten kennismaken met haar aanhoudende verbazing over de communicatie van zakelijk Nederland.

De belangrijkste onderwerpen in de zakelijke verhalen van Marianne zijn bedrijfscommunicatie, functioneel taalgebruik, klantgericht werken en de Net Promotor Score. Haar verwondering over ingewikkelde brieven, mailberichten en websites en de voortdurende hang aan het belang van de Net Promotor Score - waarvoor de aanbevelingsvraag noodzakelijk is - houdt nooit op. En daar vertelt zij over, met veel plezier. In 15 minuten klantgerichtheid, vreemde formuleringen en de Net Promotor Score op ludieke wijze aan elkaar kletsen? Dat lukt, echt waar.

De verhalen die verstrooiing brengen, gaan voornamelijk over huis-tuin-en-keukenonderwerpen. Gewoon lekker herkenbaar, omdat het alledaagse haar mateloos boeit en ze zich blijft verbazen over de complexiteit van dat wat de eenvoud van het leven zou kunnen, of zou moeten zijn. Wat de revue kan passeren? De rol van koek en chips in Mariannes leven, haar zwembadavonturen, waarom ze is gaan kruiswoordpuzzelen, hoe ze met recepten omgaat.

Een logische stap in haar loopbaan: die naar gespreksleider, dagvoorzitter en presentator. Marianne leidt het publiek betrokken, met humor en een bepaalde lichtheid door de dag.

Marianne werkte ruimt twintig jaar in de communicatie als trainer, redacteur en communicatieadviseur. Ze heeft haar ervaring verwerkt in assessments schriftelijke communicatie: een uitstekend middel om meer over iemands schriftelijke capaciteiten te weten te komen. Ins en outs over klantgerichte communicatie zijn opgetekend in Rafels – een vrolijke bron van inspiratie voor een beter zakelijk taalgebruik. Het heeft een viersterrenrecensie gekregen in C, hét vakblad voor de communicatieprofessional.

Lees hier haar InBeeld-verhaal over haar performances in zender-gestuurde zakelijke teksten.

« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Marianne Nan boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN