« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Energiebrenger

Marianne Nan treedt op als dagvoorzitter, performer en presentator. Ze maakt cabaret op maat. Het trefwoord hiervoor is bedrijfscommunicatie. Ze vindt het heerlijk om het publiek haar wereld in te trekken door te vertellen wat er in haar ogen schort aan de communicatie om ons heen. De verrassing zit vaak in de invalshoek die Marianne kiest, de ideeën die ze aandraagt, de formuleringen die ze becommentarieert.

De verhalen van Marianne gaan voornamelijk over huis-tuin-en-keukenonderwerpen. Gewoon lekker herkenbaar, omdat het alledaagse haar mateloos boeit en ze zich blijft verbazen over de complexiteit van dat wat de eenvoud van het leven zou kunnen, of zou moeten zijn. Wat de revue kan passeren? De rol van koek en chips in Mariannes leven, haar zwembadavonturen, waarom ze is gaan kruiswoordpuzzelen, hoe ze met recepten omgaat. 

Ze werkte ruimt twintig jaar in de communicatie als trainer, redacteur en communicatieadviseur. Ze heeft haar ervaring verwerkt in assessments schriftelijke communicatie: een uitstekend middel om meer over iemands schriftelijke capaciteiten te weten te komen. Ins en outs over klantgerichte communicatie zijn opgetekend in Rafels – een vrolijke bron van inspiratie voor een beter zakelijk taalgebruik. Het heeft een viersterrenrecensie gekregen in C, hét vakblad voor de communicatieprofessional.

Een logische stap in haar loopbaan: die naar gespreksleider, dagvoorzitter en presentator. Marianne leidt het publiek betrokken, met humor en een bepaalde lichtheid door de dag.

Marianne kan een lezing verzorgen over de onderwerpen: 

  • Bedrijfscommunicatie
  • Klantgericht werken
  • Websites – tekstueel, inhoudelijk, commercieel
« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Marianne Nan boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN