« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Motivational speaker

Pijn is niet de vijand, maar ons voertuig naar huis

Marianne Kimmel weet dat het mogelijk is: na een leven vol pijn (seksueel misbruik, mishandeling, gepest zijn...) het geluk (her)vinden. Pijn is volgens haar niet onze grootste vijand, maar juist het voertuig naar huis. Als inspirator, spreker en coach laat Marianne mensen anders kijken naar pijn, en geeft inzicht in hoe pijn de weg wijst naar levensgeluk.

Ieder mens wordt gevormd door de ervaringen die we meemaken. Negatieve gebeurtenissen zorgen vaak voor negatieve overtuigingen. En langzaam worden die overtuigingen onderdeel van onze identiteit. We bouwen beschermingsmechanismen op, sluiten ons hart wat meer en handelen eerder vanuit angst dan liefde. En zo raken we langzaam steeds verder verwijderd van onze bron. Maar juist vanuit die plek kan echte bevrijding, geluk en liefde ontstaan.

Een bijzondere lezing gaat over de bijna-doodervaring die ze op 9-jarige leeftijd had. Aan de hand van de belangrijkste lessen die ze hierdoor leerde, inspireert Marianne toehoorders op een andere manier te kijken naar de dood, het leven en de liefde.

Haar toehoorders worden geraakt door haar ontwapenende openheid, en haar positieve kijk op het leven, ondanks de verschrikkingen die haar zijn overkomen. Ze inspireert hen om ook meer uit het leven te halen.

Onderwerpen van haar lezingen zijn: 

  • Van overleven naar leven (geluk hervinden na een traumatische gebeurtenis
  • Een kijkje in de hemel (lessen van een bijna-dood-ervaring)
  • Seksueel misbruik
  • De weg naar zelfliefde
  • Pijn als voertuig naar levensgeluk
« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin

Marianne Kimmel boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN