• Het optreden van Marian Mudder was heel bijzonder. Zij vertelde haar persoonlijke verhaal en de vrouwen herkenden veel dingen in wat zij met ons deelde. We kijken terug op een mooie middag!
    Ria Rutgrink - Vrouwen van Nu, Afdeling Zuid-Holland

« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Angstproblematiek

Liefde voor jezelf en het leven terugvinden

Marian Mudder is actrice, schrijfster, theatermaakster, en therapeut. Ze treedt op als dagvoorzitter en spreker en geeft trainingen en cursussen voor particulieren, bedrijven en instellingen.

Marian is bekend als actrice en schrijfster maar wat minder mensen weten is dat ze al meer dan tien jaar actief is als coach/therapeut. Ze is eft -behandelaar en mindfulness-trainer, gespecialiseerd in angstproblematiek. Bovendien is ze ervaringsdeskundige op het gebied van emotionele problemen omdat ze een groot deel van haar leven chronisch gestrest en/of depressief door het leven ging.

In haar vorige boek/voorstelling Sofasessies vertelde Marian over haar jarenlange zoektocht door therapieland naar een oplossing voor haar angsten en depressies. Desalniettemin vond ze een oplossing en inmiddels wandelt ze al een aantal jaren frank en vrij door het leven.

Naar aanleiding van Sofasessies en de vele reacties die ze heeft gekregen van mensen die wilden weten hoe ze van haar angsten en onzekerheden af is  gekomen, besloot ze nog een boek te schrijven. Dat is Wat ik eerder had willen weten geworden. Het is in januari 2022 uitgekomen en inmiddels zijn er meer dan 15000 exemplaren verkocht. In dit boek deelt ze alles wat ze door de jaren heen aan kennis en wijsheid heeft vergaard gecombineerd met kennis uit de praktijk als therapeut. De reacties op dit boek zijn zeer lovend met teksten als: ‘Ik heb er na 50 pagina’s al meer uitgehaald dan uit jaren therapie’ en ‘Dit boek is de winnende hoekschop in de laatste minuut’.

Momenteel bevinden we ons in een crisis. Omdat ze een groot deel van haar leven in de crisis modus heeft gestaan weet ze nu als geen ander hoe daarmee om te gaan. Met haar Rotterdamse nuchterheid en droge humor geeft ze beproefd advies en over hoe je zo stressvrij mogelijk door de moderne wereld kunt navigeren en legt in heldere bewoordingen ze uit wat je moet weten om de liefde voor jezelf en het leven terug te vinden, juist wanneer het leven uitdagend en onzeker is. 
Geestig en slim, een combinatie van komedie en inzichtelijke levenslessen.

Marian geeft lezingen en workshops over angst en stress. Marian geeft ook workshops over persoonlijke- en spirituele ontwikkeling. 

Marian treedt op als spreker en geeft trainingen, cursussen en workshops voor particulieren, bedrijven en instellingen. Vanuit haar rol als therapeut helpt Marian mensen op een ontspannen, en humorvolle manier mensen de sleutel naar een bewuster en gelukkiger leven te vinden.

« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Marian Mudder boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN