« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Actrice/schrijfster/mental coach

Liefde voor jezelf en het leven terugvinden

Marian Mudder is actrice, schrijfster, theatermaakster, en therapeut. Ze treedt op als dagvoorzitter en spreker en geeft trainingen en cursussen voor particulieren, bedrijven en instellingen.

Ze is bekend als actrice en schrijfster maar wat minder mensen weten is dat ze al meer dan tien jaar actief is als coach/therapeut. Ze is eft-behandelaar en mindfulness-trainer, gespecialiseerd in angstproblematiek. Bovendien is ze ervaringsdeskundige op het gebied van emotionele problemen omdat ze een groot deel van haar leven chronisch gestrest en/of depressief door het leven ging.

In haar vorige boek/voorstelling Sofasessies vertelde Marian Mudder over haar jarenlange zoektocht door therapieland naar een oplossing voor haar angsten en depressies. Over de meters zelfhulpboeken die ze las en de talloze therapieën die ze volgde. Dat resulteerde in een reeks geestige anekdotes met diverse hulpverleners die haar van de wal in de sloot hielpen. Desalniettemin vond ze een oplossing en inmiddels wandelt ze al een aantal jaren frank en vrij door het leven.

Naar aanleiding van Sofasessies heeft ze zoveel reacties gekregen van mensen die wilden weten hoe het haar gelukt was om van haar angsten en onzekerheden af te komen dat ze besloot er een boek over te schrijven.

Momenteel bevinden we ons in een crisis. Omdat ze zelf een groot deel van haar leven in de crisis modus heeft gestaan weet Marian nu als geen ander hoe daarmee om te gaan. In haar boek Wat ik eerder had willen weten beantwoordt ze elke vraag die je hebt over negatieve gedachten en emoties, angst en stress. Met haar Rotterdamse nuchterheid en droge humor geeft ze beproefd advies en over hoe je zo stressvrij mogelijk door de moderne wereld kunt navigeren en legt in heldere bewoordingen uit wat je moet weten om de liefde voor jezelf en het leven terug te vinden, juist wanneer het leven uitdagend en onzeker is. Geestig en slim, een combinatie van komedie en inzichtelijke levenslessen.

Marian Mudder geeft lezingen over angst & stress en workshops over persoonlijke en spirituele ontwikkeling, waarbij de thema’s levensangst en stressvrij leven centraal staan. 

« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Marian Mudder boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN