« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Money Mindset

Marian Koek is Money mindset Coach, ondernemer, trainer, schrijver, NLP master en accountant.

Volgens experts hangt het succes van vrouwelijke ondernemers voor negentig procent af van hun opvattingen over geld: hun money mindset. Marian gelooft dat iedereen succesvol kan zijn, als je de juiste mindset hebt en vanuit je eigen waarde(n) en passie je business runt.

Gemotiveerd door haar strijd met haar eigen belemmerende overtuigingen ten aanzien van geld, helpt zij m.n. vrouwelijke ondernemers hun onzekerheden ten aanzien van geld te overwinnen. Door hun mindset en business te veranderen kunnen zij hun passie volgen op weg naar betere financiële resultaten.

Marian is de bedenker van de Creating Value Cards, gebaseerd op haar stappenplan de “BIZZ Road Map”: in 10 stappen naar slimmer werken, meer balans en betere resultaten in je business.

Sinds 1997 beoefent ze het Nichiren Daishonin’s Boeddhisme en gebruikt ze praktische boeddhistische principes om in haar kracht te staan als zelfstandig ondernemer. Marian combineert de rationele wereld van de oplossingsgerichte accountant met de intuïtieve wereld van de boeddhist, die vanuit wijsheid en actie uitdagingen overwint. Op deze wijze helpt zij andere vrouwelijke ondernemers om een verschil in de wereld te maken, doelen te bereiken en een gelukkigere ondernemer te zijn.

In de zomer van 2018 komt haar boek ’Ik verdien meer! In 10 stappen naar betere resultaten in je business’ uit.

Marian Koek kan een lezing verzorgen over o.a,:

  • Verander je Money Mindset
  • Rethink your business: hoe ziet jouw business model eruit?
  • In 10 stappen naar betere resultaten in je business
  • (Financiele) Doelen stellen en bereiken
  • In control zijn van je financiën
« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin

Marian Koek boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN