« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Corporate Governance

Impact en veranderkracht van bedrijven

‘Stel je doelen groot, dan mis je ze niet’ is het levensmotto van Maria van der Heijden. Zij gelooft in de impact en veranderkracht van bedrijven, die samen kunnen zorgen voor een betere en eerlijke wereld.
Als inspirator, verbinder en ondernemer met nationale en internationale ervaring leidt ze nu MVO Nederland, het grootste duurzame bedrijvennetwerk van Europa.

Maria heeft ruim 30 jaar ervaring in verschillende sectoren van het Nederlandse en internationale bedrijfsleven, in zowel grote (Rabobank en Randstad) als midden- en kleinere bedrijven (Bloemenveiling Flora Holland, Women on Wings). Als eindverantwoordelijk CEO is ze ervaren en bedreven in stakeholdermanagement, governance, verdienmodellen, maatschappelijk ondernemen en marketing. Naast de traditionele verlies- en winstrekening gaat ondernemen over waarde creëren voor mens en milieu. Maria denkt en handelt in het belang van klanten door concreet te werken aan maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Sinds 2007 is ze met Ellen Tacoma de stuwende kracht achter Women on Wings, een stichting die zich ten doel stelt om één miljoen vrouwen aan werk te helpen op het platteland van India én hier succes mee heeft.

Maria van der Heijden is een mooi voorbeeld van een vrouw die haar hart volgt en passie en plezier als leidraad heeft in haar (zaken)leven.

Maria kan een lezing verzorgen over o.a.:

  • Women on Wings, India, base of the pyramid
  • Duurzaam ondernemen
  • Veranderen van organisaties
  • Cooperatief samenwerken
  • Stel je doelen groot, dan mis je ze niet
  • Be the change you wish to see in the world
« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin

Maria van der Heijden boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN