« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Professionele dilemmaís

Integriteit in de beroepspraktijk

Margreeth Kloppenburg is inhoudelijk expert Integriteit in de zakelijke dienstverlening, met als zwaartepunt Finance. Margreeth heeft jarenlange ervaring in het spreken voor grote groepen hoog opgeleide professionals en houdt van interactie met het publiek (op basis van goede voorbereiding) en dat dan het liefst op het scherpst van de snede en gelardeerd met humor en Groningse nuchterheid.  

Haar doelgroepen zijn: bankiers, accountants, juristen, controllers, bankiers, vermogensbeheerders, inspecteurs, toezichthouders, compliance medewerkers.

Margreeth is vaste columnist van het kwartaalblad Accountant en het vakblad Activa. Ze is lid van de commissie Ethiek, cultuur en gedrag van de Koninklijke Beroepsorganisatie van Accountants en bestuurslid van de Stichting Beroepseer. Ze is als docent/onderzoeker verbonden aan o.a. de Hogeschool Utrecht en Nyenrode Business University.

Ze schrijft artikelen en essays en is auteur van meerdere boeken, waaronder Hoera, een conflict, Leve het Verschil, Eerlijk Scoren, de balans tussen target en integriteit en in december 2017 verscheen “Artikel 5, De Beroepseer van de Accountant."

Zij zit met plezier een congres voor en spreekt over:

  • Integriteit
  • Moreel Kompas
  • Normbesef in professionele teams
  • Goed omgaan met kwesties tussen geld en geweten
  • Leren van Dilemma’s in de beroepspraktijk

Lees ook het interview met Margreeth Kloppenburg in Notariaat Magazine, en het interview met haar in het Financieel Dagblad.

« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin

Margreeth Kloppenburg boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN