• 'Marga Miltenburg droeg in belangrijke mate bij aan het welslagen van het Christelijk-Sociaal Congres. Goed voorbereid leidde zij de congresdeelnemers op vriendelijke en besliste wijze door het programma en leidde met betrokkenheid en inlevingsvermogen de gesprekken met de vertegenwoordig(st)ers van verschillende maatschappelijke organisaties. Kortom: je kan Marga gerust vragen.'
    Wim Eikelboom - secretaris Christelijk-Sociaal Congres
  • De samenwerking met Marga Miltenburg van ZijSpreekt was erg prettig. Zij heeft ons goed geadviseerd en het was fijn dat zij zo met ons heeft meegedacht. We hopen in de toekomst nogmaals samen te werken.
    Corrie in 't Hout - In 't Hout & De Wilde, organisator jaarlijkse Business Meets Rabo
  • De samenwerking met ZijSpreekt, wat betreft de inzet van Kirsten van den Hul als dagvoorzitter van onze Zomerexpo, is vanaf de start prettig verlopen. We hebben vooraf met Marga Miltenburg goed kunnen overleggen over wat we konden en wilden bereiken. Graag tot een volgende gelegenheid.
    Carlien Oudes - Art Worlds, organisator van zomerexpo.nl

« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Dagvoorzitter/gespreksleider

Vriendelijk en beslist, betrokkenheid en inlevingsvermogen

Marga Miltenburg treedt op als dagvoorzitter en gespreksleider voor verschillende opdrachtgevers. In de afgelopen jaren leidde zij een flink aantal congressen en symposia in goede banen. Wat het onderwerp ook is zij staat garant voor een alerte en sprankelende presentatie.
Voor een volledig overzicht van haar presentatie, zie opdrachten.

Marga Miltenburg heeft een journalistieke achtergrond en nieuwsgierigheid. Na een lange periode bij de KRO met vooral programmatische en leidinggevende taken maakte zij van het dagvoorzitterschap en gespreksleiding haar hoofdtaak. Ook startte zij ‘ZijSpreekt’ voor meer vrouwen op het podium en in de media.

Op 8 maart 2009 ging haar sprekersbureau officieel van start. Inmiddels staan er 500 interessante deskundige spreeksters op de website www.zijspreekt.nl, groeit het aantal bemiddelingen, organiseert zij trainingen Sprankelend Presenteren en worden haar maandelijkse nieuwsbrieven door veel geïnteresseerden gelezen. 

« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Marga Miltenburg boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN