« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Millennial coach

Vind je eigen route in het leven

De missie van Manou van Eerten is om mensen rond hun dertigste te helpen het vinden van hun eigen route in het leven. Juist in die fase ben je nog zo beïnvloedbaar en kwetsbaar voor de verwachtingen van anderen. De invloed van social media versterkt dat. Het is een moment in je leven om grote keuzes te maken, dus een steuntje in de rug middels coaching is bij sommigen dan geen overbodige luxe. Denk aan een kinderwens, partnerkeuze, carrierepad en waar je wilt wonen. 

 "A little less conversation, a little more action" - Elvis Presley.

Jarenlang werkte Manou als organisatie- en beleidsadviseur in het sociaal maatschappelijke domein. In 2012 heeft ze het zelfstandig ondernemerschap opgezocht en haar coachpraktijk voor twintigers en dertigers gestart.

In haar loopbaan heeft ze veel teams, managers en young professionals gecoacht. Inmiddels heeft ze meer dan 250 twintigers en dertigers begeleid en meer dan 2000 mensen in team- of groepsverband.

Manou is een ondernemer pur sang en vertelt er gepassioneerd over. Haar verhalen zijn concreet en duidelijk, maar bovenal is haar enthousiasme besmettelijk. Niets zo fijn als een verhaal dat blijft hangen. Voorbeelden die je herkent en van kan leren. Haar achtergrond als antropoloog helpt haar bij het vertellen van verhalen over haar coachklanten en bedrijven die worstelen met het aansluiten en/of behouden van 20/30ers.

Klanten omschrijven haar als een sprankelend spreker, positief waarderend, onderzoekend en persoonlijk. Ze werkt vanuit de methoden van Appreciative Inquiry (waarderend onderzoeken) en Solution Focus (oplossingsgericht werken). 

Manou wil je uit te dagen om op een nieuwe manier naar jezelf te leren kijken door op vernieuwde wijze gebruik te maken van je eigen kracht en kwaliteiten. Wil je meer persoonlijk leiderschap in je leven en gebruik maken van je netwerk en talenten? Dan gaat het er ook om hoe je deze zelf toepast en hoe je gebruik maakt van elkaar! Met andere woorden: Hoe handel jij als het er op aan komt?

Manou werd recent tweemaal door het NRC geïnterviewd. Lees het artikel over de invloed van de coronacrisis op de prestatiedruk van jongvolwassenen. In dit artikel vertelt zij meer over de jonge thuiswerker. 

Beluister de podcast van BNR Nieuwsradio waarin Manou vertelt over de millenial ten tijde van de coronacrisis.

Manou van Eerten kan een lezing verzorgen over o.a.:

  • Keuzestress onder 20/30ers
  • Generatiemanagement; verschillen in perspectieven tussen generaties
  • Loopbaanvragen 20/30ers
  • Hoog personeelsversloop: bereiken en behouden van millennials als werkgever
  • Kloof tussen managers en millennials: meer begrip op de werkvloer! 
« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Manou van Eerten boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN