• ‘We kijken terug op een succesvolle Zuid-Afrika-dag, met enthousiaste reacties op de presentatie van Makheni Zonneveld over het dagelijks leven in Zuid-Afrika. Haar positiviteit, inzet en dansles blijven ons bij’.
    Cynthia Nuijen - Sawadee Reizen

« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Facilitator | Verteller

Zuid-Afrikaanse topspreker nu in Nederland

Makheni Zonneveld begeleidt organisaties, teams en individuen op hun reis van goed naar uitstekend. Ze geeft uw teams en team leiders tools die gebaseerd zijn op haar eigen ervaringen als teamleider en ze inspireert hen om fluitend te werken!

​Ondanks dat ze tweederde van haar leven doorbracht onder Apartheid in Zuid-Afrika, heeft zij een verfrissende opvatting over diversiteit.

Haar ‘Beyond Multiculturalism’ programma is gebaseerd op inzicht in de psychologie van uitsluiting. Haar positieve boodschap wordt met de dag relevanter naarmate de wereld meer gepolariseerd raakt.

Haar intrigerende benadering van echte transformatie van organisaties helpt leiders op alle niveaus te doen wat echt werkt en helpt ze begrijpen wat de drijvende kracht is achter populaire hypes, die echte transformatie in de weg staan.

Ze brengt de twee samen in haar succesvolle boek dat binnenkort in het Nederlands beschikbaar zal zijn – ‘The Intersection – Where Storytelling, Leadership and Diversity competency meet’ (De Ontmoeting van Storytelling, Leiderschap en Diversiteitcompetentie).

Deze internationale spreker wordt beschouwd als een van de 6 top sprekers in ZA. Allereerst omdat de inhoud bij haar voorop staat, ze heeft zelf ervaring in de zakenwereld op verschillende niveaus inclusief net onder de CEO. Ten tweede omdat ze een unieke, inspirerende en amusante stijl heeft. Het is niet verwonderlijk dat haar Masterclass ‘Beter Presenteren’ een succes is.

​Makheni is de oprichtster van Real Solutions Training ZA (1999) en later Real Solutions Training NL. Zij is een people developer en de communicatie-tools die zij gebruikt zijn: spreken, training, coaching, storytelling en schrijven. Zij is ook Master Practitioner van Neethling Brain Instruments (NBI®) en leidt Breinvoorkeuren NBI®, het Nederlandse agentschap van deze internationale methode.

In 2005 werd ze genomineerd voor ‘Vrouw van het jaar’. In 2013 en 2014 ontving ze prijzen voor erkenning van haar inzet voor de wereldwijde bevordering van creativiteit en innovatie.

​ Zij spreekt in het Nederlands, Engels en in Zuid-Afrikaanse talen over:

  • Voorbij multiculturalisme – begrip van de psychologie van uitsluiting
  • Echte transformatie - voorbij de gebruikelijke hypes (leiders en teamleiders)
  • Een divers team leiden (teamleiders)
  • Neurodiversiteit en uw team/organisatie (teams en teamleiders)
  • Plavei de weg naar uw succes 

Lees ook In Beeld ’Makheni Zonneveld ’people developer’.

Klik hier om haar profiel in het Engels te lezen.

« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Makheni Zonneveld (NL) boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN