« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Impact

Vanuit jezelf de verbinding met het leven aangaan

Majlis Schweitzer is mens, trainer, coach, spreker én moeder van drie jongens. In haar keynotes weet ze dit moeiteloos te combineren en gaat zij gemakkelijk van haar eigen verhalen naar de verhalen in de zaal, naar theoretische onderbouwing en concrete oefeningen voor de bezoekers. Ze geeft krachtige, concrete keynotes en workshops met volop interactie en bruikbare tips.

Majlis droomt van een wereld waarin iedereen zich vrij voelt om vanuit zichzelf de verbinding aan te gaan met het leven. Wat gaat je aan het hart, wat geeft het leven zin en hoe geef je dat vervolgens vorm en hoe breng je dat naar buiten. Al van kinds af aan heeft ze zich verdiept in deze vraagstukken en natuurlijk in haar eigen reis daarin.

Haar enthousiasme, kwetsbaarheid en overgave zorgt er voor dat haar publiek geraakt wordt en in beweging komt. Majlis zorgt op een sprankelende wijze dat mensen “aan” gaan. Door een combinatie van liefdevolle confrontatie en inspiratie zorgt ze er voor dat deelnemers weer werk maken van een gevoel van urgentie, plezier en flow. 

Majlis Schweitzer kan een lezing verzorgen over:

  • Pakkend presenteren
  • Persoonlijk leiderschap in de praktijk (de Sprankelshow)
  • Effectivi-tijd en de flow van de Tao
  • Storytelling
  • Duurzaam geluk door groeien, geven en genieten (Zin!)
« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Majlis Schweitzer boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN