« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Foodservice

Inspirator in de foodservice

Maaike de Reuver is expert op het gebied van innovaties en ontwikkelingen in de foodservice.

In 2011 richtte zij WE CANTEEN op, een cateringconcept dat de traditionele bedrijfscatering op zijn kop zet. WE CANTEEN tovert traditionele bedrijfsrestaurants om tot food courts waarbij het aanbod wordt verzorgd in samenwerking met lokale ondernemers. Tot op de dag van vandaag is het een van de meest gewilde cateringconcepten van Nederland. Inmiddels zijn er ruim 400 lokale ondernemers bij het bedrijf aangesloten. Onder andere in de bedrijfspanden van TomTom, op de Universiteit en de Hogeschool van Amsterdam en op het WTC Amsterdam genieten dagelijks meer dan 10.000 gasten van het lokale aanbod van WE CANTEEN. Het bedrijf won diverse innovatieprijzen, waar onder de Misset Catering Award voor het meest innovatieve cateringconcept van Nederland.

In 2014 ging WE CANTEEN samen met facilitaire partij D&B The Facility Group. Maaike bleef aan als founder, tot ze in 2016 besloot om haar dagelijkse werkzaamheden te beëindigen en weer te gaan ondernemen. Ze is nog steeds betrokken als adviseur en inspirator voor WE CANTEEN. Daarnaast schrijft ze onder andere columns voor Jamie magazine NL en is ze foodredacteur voor Food Inspiration.

Maaike werd uitgeroepen tot een van de 25 meest veelbelovende ondernemers onder de 25 jaar (Sprout, 2012) en tot de nummer 3 in de top 20 van meest invloedrijke personen in de Nederlandse catering (Misset Horeca, 2015).

Uitgeroepen als ‘Women to Watch’ maakt zij het verschil tussen een doorsnee evenement en een evenement dat je bij blijft. Als ervaringsdeskundige weet ze als geen ander hoe het is om op een podium voor een groot publiek te staan. Ze is een prettige, enthousiaste verschijning die ieder evenement op een luchtige maar professionele manier in goede banen leidt binnen het afgesproken tijdbestek. Met een grote glimlach op haar gezicht neemt ze de regie, stelt de juiste vragen en creëert de interactie tussen het publiek en het podium.

Maaike spreekt o.a. over:
• De oprichting van je eigen bedrijf / de verkoop van je eigen bedrijf / het uitstappen uit je eigen bedrijf na overname/fusie
• Van spontaan idee tot een miljoenenbedrijf
• Trends en ontwikkelingen in de foodservice
• Het succes van lokale (food) ondernemers

« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin

Maaike de Reuver boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN