• 'Lorraine heeft tijdens de Week van de Ondernemer met MKB financieringsadviseur Renť Kamphuis van RVO.nl een kennissessie verzorgd over Futureproof financieren. Lorraine is erg charmant en geeft overal een positieve draai aan. Ze weet als geen ander de interactie met de deelnemers te stimuleren, waardoor de zaal echt betrokken wordt bij de sessie. Ze betrekt proactief de juiste personen en legt verbanden met andere relevante onderwerpen, waardoor ze echt iets toevoegt aan een inhoudelijk verhaal over financiering. Ik kan haar van harte aanbevelen voor workshops of presentaties over financiering of ondernemerschap'.
  Judith Hofstra - RVO

« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Ondernemerschap

Gepassioneerde unieke onderneemster

Lorraine Vesterink (1975) is als schrijver en (zingende) spreker, de startmotor voor ondernemingslust. Ze geeft concrete tips waar mensen echt iets mee kunnen. Wat ze zegt, doet ze ook. Sinds 1998 adviseert zij ondernemers, bedrijven en scholen.

Lorraine is inspirerend, open en energiek. Ze krijgt ondernemers, banken en investeerders in beweging en wakkert de ondernemerslust bij hen aan. Haar vakgebied is ondernemerschap, het ondernemingsplan, haalbaarheidsonderzoek en financieringen.

Haar expertise: Financieringen, haalbaarheidsonderzoek, ondernemingsplan, ondernemen met passie.

Lorraine is initiator van De Unieke Ondernemer,  (tv)presentator (RTL7, hierin interviewt zij ondernemers)  en auteur van zeven ondernemersboeken, de achtste is in de maak. Haar in 2011 verschenen PassieVitaliteit was genomineerd voor beste ondernemersboek 2011 en managementboek 2012. In 2013 verscheen Ondernemen met passie.

Lorraine Vesterink3 Small        Lorraine Vesterink Small

Haar sprekersthema voor 2017 is ’Dare to grow’. Lorraine geeft hierin haar holistische en pragmatische kijk op ondernemerschap. En wat je kunt doen om te groeien.

Tevens heeft ze de theatersessie ’move the house’ ontwikkeld, waarbij het doel is om mensen op een ludieke, verfrissende manier bewust te maken van de veranderingen van de 21e eeuw en hoe daar als individu zowel zakelijk als privé ermee om te gaan.

Lorraine treedt op als dagvoorzitter en spreekt verder over o.a.

  • Ondernemerschap in het algemeen
  • Intrapreneurship (voor ondernemende medewerkers)
  • Passievitaliteit (word vitaal en ondernemend door je passie te volgen
  • Succesvolle ondernemers
  • Vrouwelijk ondernemen
  • Ondernemersgame om ondernemerschap te stimuleren
  • Financieringen voor bedrijven
  • Starten van een onderneming
  • Haalbaarheid van je ondernemingsplan

Tegenwoordig ook met muzikale omlijsting: Ondernemen is Fun.

« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin

Lorraine Vesterink boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN