• Over het algemeen vond ik het prettig werken met Lisa. Ik als projectleider voelde me echt ontzorgd door haar, ze dacht goed mee, was proactief en gaf duidelijk aan hoe het programma beter zou kunnen. Dat is best bijzonder, omdat ik het zelf lastig vond om de touwtjes uit handen te geven, tenzij ik iemand echt vertrouw. Lisa gaf me dat vertrouwen. Ik vond ook dat Lisa goed anticipeerde op veranderingen, ze is erg flexibel. Lisa is verder een deskundige, ervaren gespreksleider.
    Renee Kooger - Groen en Gemak

« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Dagvoorzitter | Gespreksleider

Goede sfeer en strak geleid

Een dagvoorzitter die een goede sfeer kan maken, de tijd scherp in de gaten houdt én inhoudelijk op de hoogte is: Lisa Peters noemt zich Dagverlichter en werkt met zorg en oog voor detail om van iedere bijeenkomst een succes te maken. Ze is dynamisch, heeft humor, en raakt niet snel van de wijs. Met haar enthousiasme geeft ze een bijeenkomst de juiste schwung.

Lisa is breed geïnteresseerd. ’Alles is interessant, als je je erin verdiept’, zegt ze weleens. En als ze zich ergens in verdiept, praat ze al snel op niveau mee. Ze heeft goed in de gaten wat wel en wat niet belangrijk is. 

Ze heeft een academische achtergrond (psychologie, cum laude) en een doctorstitel op zak (promotie Politicologie). Maar denk niet dat ze wollig spreekt. Als er iets is dat Lisa’s stijl kenmerkt, dan is het dat ze kraakhelder is en recht door zee. 

Het liefst leidt Lisa bijeenkomsten die strak georganiseerd zijn, maar waar ruimte is om lol te maken en om het tóch net anders te doen. Het doel en de inhoud van de bijeenkomst staan altijd voorop. De vorm maakt of die goed uit de verf komen. Ze werkt dus altijd graag samen met haar opdrachtgevers om het best passende programma te ontwikkelen. Daarbij zijn belangrijke uitgangspunten dat de mensen op het podium zich goed voelen en de mensen in de zaal betrokken zijn. En dat is precies waar Lisa voor kan zorgen. Ook online is ze als host goed inzetbaar.

Ze was moderator/dagvoorzitter op o.a.: Nationale Duurzame en Gezonde Scholencongres 2021, startconferentie Kansrijke Start (gemeente Utrecht) en de Groen en Gemakdag van TNO. Van de bijeenkomsten die Lisa online begeleidde, zijn bijvoorbeeld de volgende sessies terug te zien:
Online Energy Outlook Conference (van Topsector Energie)

Nationale Deltacongres (sessie Integraal Riviermanagement)

UvA Open up Talkshow ‘welzijn en jezelf’

Foto: UvA Open talkshow dagvoorzitter © Geert Snoeijer

« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Lisa Peters boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN