« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Ondernemerschap

Gedachtenkronkels die je groeikans ondergraven

Linda Spaanbroek is gamechanger en expert op het gebied van internetmarketing en zorgeloos zakendoen. Haar motto: "Zorgeloosheid maakt alles effectiever". Dit motto paste zij in het verleden toe als onderwijsvernieuwer en sinds 2009 ligt haar focus op het stimuleren van ondernemerschap. Linda studeerde af als bedrijfseconoom, onderwijskundige en orthopedagoog. Na twintig jaar werknemerschap in het bedrijfsleven, het onderwijs en bij de overheid werd ze per ongeluk marketingexpert en vervolgens met opzet succesvol ondernemer en coach. Dit succes werd door de Federatie Zakenvrouwen bekroond met de award "ZZP Onderneemster van het jaar".

Inmiddels gegroeid van ZZP-er naar MKB-er, ontdekte ze de sleutels tot meer moeiteloosheid. Hierdoor veranderde ondernemen met stress, onrust en een vol hoofd in ondernemerschap gekenmerkt door rust, creativiteit, vertrouwen, focus en flow. Linda houdt er niet van om binnen de lijntjes te kleuren. Ondernemen en leven kunnen altijd makkelijker en zorgelozer als je het nét even van een andere kant durft te bekijken.

boekomslag Linda SpaanbroekDie andere kant laat ze je graag zien tijdens haar lezingen. Lezingen die zorgen voor beweging in denken en doen – en meer omzet als bonus! Als je Linda eenmaal gehoord hebt over ondernemerschap dan speel je het spel nooit meer hetzelfde. Linda schreef Ondernemershout bestaat niet (2016), een boek dat laat zien hoe iedereen succesvol en zorgeloos kan ondernemen.

Linda is een sprankelende vrouw die de zaal weet te inspireren en te prikkelen om ondernemen en leven nét even van een andere kant te bekijken. Doen vanuit rust in plaats van een gejaagd gevoel. Resultaten boeken vanuit inspiratie in plaats van uit ’moeten’. Ze vindt daarbij altijd aansluiting met de aanwezigen, ongeacht het opleidingsniveau van de deelnemers. Ze combineert mindset en marketing op zo’n manier dat deelnemers gaan zien hoe zij vanuit ontspanning meer resultaat kunnen boeken. Daarnaast brengt ze lijn in de enorme hoeveelheid marketingtechnieken en -toepassingen die ondernemers op zich af zien komen. Hierdoor wordt overzichtelijk wat nu nog moeilijk en veel lijkt. Of, zoals één van haar klanten laatst zei: “Linda maakt van een olifant een mug”. Ze maakt ondernemen behapbaar en doe-baar waardoor het een geweldig spel wordt dat iedereen met plezier kan spelen.

Sinds december 2017 treedt zij samen met Angela Mastwijk op als De Slagersdochters. Ze zijn bekend van hun succesvolle podcast “De Slagersdochters Radioshow: Geluk in de Aanbieding!” (begin april 2018 ruim 180.000 downloads), traden op in het theater met hun voorstelling ‘Slagersdochters on Stage’ en geven coaching en training op het gebied van makkelijker ondernemen, geluk en ontstressen via hun Academy. Zij zijn daarnaast auteurs van het boek “Het mag ook makkelijk” dat in december 2017 verscheen.

In hun presentaties nemen ze de aanwezigen mee naar de slagerij van hun ouders. Een slagerij waar veel te leren is van de beide ondernemers én hun klanten als het gaat om “Gedachtenkronkels die je groeikans ondergraven”. Linda: ’Gedachtenkronkels waarmee we onszelf ongemerkt en ongewild klem zetten en tegenhouden. Waardoor we minder groeien dan mogelijk zou zijn zónder die gedachtenkronkels. Groei wordt makkelijk als je die gedachtenkronkels van jezelf herkent. Hoe? Dat laten De Slagersdochters je graag zien!’

Linda spreekt daarnaast o.a. over:

  • Ondernemen met Focus en Flow, hoe ondernemen makkelijk wordt
  • Ondernemershout bestaat niet – ontspannen ondernemerschap voor maximaal resultaat
  • Wat houd jet tegen in je groei?
« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin

Linda Spaanbroek boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN