« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Verduurzaming

Slimmer verduurzamen

Linda Groenen is als ondernemer actief met het verduurzamen van de woningvoorraad. Opgeleid als bedrijfskundige, maar met vijftien jaar ervaring in de corporatiesector is ze inmiddels ook gepokt en gemazeld wat betreft de energietransitie en het verduurzamen van vastgoed.

In 2018 en 2019 begeleidde ze o.a. de gemeente Venlo bij het opstellen van een integrale Transitievisie, waarbij niet alleen de energietransitie maar ook circulariteit en klimaatadaptatie een prominente plek kregen.

Daarnaast startte ze mede in 2019 een innovatie-adviesbureau. Hierin werkt ze aan innovatieve concepten, gericht op ‘slimmer verduurzamen’. Van een online platform voor het managen van duizenden zonnepanelen tot de ontwikkeling van een houten, modulaire woning. Linda is van alle markten thuis. Bij deze ontwikkeltrajecten deed zij veel kennis op van het innovatieproces en verandermanagement. 

Linda Groenen kan een lezing verzorgen over:

  • Energietransitie
  • Verduurzamen van vastgoed
  • Woningcorporaties
  • Innovatie
« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Linda Groenen boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN