« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Leven met betekenis

Wereldvrede mogelijk maken

Linda Coussement doet alles wat ze kan om wereldvrede mogelijk te maken.

Dit doet ze echter niet door de bijna onmogelijk logge economische en politieke systemen en structuren te willen veranderen maar door dit op individueel niveau praktisch mogelijk te maken met behulp van 1 ‘simpele’ vraag: “Hoe is het om jou te zijn?”

Het is ‘grass-roots’ en binnenstebuiten. Het is mensen leren en inspireren verantwoordelijkheid te nemen voor het ervaren van geluk en vrede in zichzelf en in hun eigen relaties. Want hoe meer vrede ontstaat op deze kleine schaal, hoe meer vrede er kan ontstaan op wereldschaal.

Linda zet dan ook graag haar dertien jaren ervaring in (corporate) business consultancy, vijf jaren als (startup) ondernemer, en vele jaren van persoonlijke groei en ontwikkeling (inclusief diverse yogalerarenopleidingen) in om dit mogelijk te maken.

Twee jaar geleden heeft ze radicaal besloten om haar huis te verhuren en met haar kleine auto door Europa te reizen om allerlei mensen de vraag “How is it to be you?” te stellen. Al reizende kwam ze tot een nog radicaler besluit om al haar ervaring, kennis, en talent te bundelen en actief te werken aan het mogelijk maken van wereldvrede.

Middels boeiende, niet zweverige, en vooral zeer praktisch toepasbare workshops, trainingen, boeken, en video’s leert en inspireert ze mensen en bedrijven hoe met meer authenticiteit, persoonlijk leiderschap, en betekenis in het leven (en bedrijf) te staan en relaties aan te gaan met empathie en compassie.

Want wie wil nou niet makkelijker en met meer harmonie door het (zaken)leven gaan?

Linda heeft haar hart wagenwijd open, haar hoofd op scherp, en haar voeten stevig op de aarde staan en benadert het leven met humor, vertrouwen, en intuïtie. Ze spreekt vanuit kennis en ervaring, haar insteek gebaseerd op authenticiteit, wat betekent dat haar ‘leading by example’ soms inhoudt dat ze op basis van eigen ervaringen toont hoe het juist niet moet. Het is die kwetsbaarheid, gecombineerd met haar sterk ontwikkelde empathische kant die maakt dat ze mensen kan raken en inspireren zonder ze te willen/moeten overtuigen of de ‘les te lezen’.

Linda spreekt over:

  • Wereldvrede door innerlijke vrede en compassie
  • De kunst van empathie
  • ‘Design Your Life’; richt je leven in met geluk en betekenis
  • ‘Design Your Business’; richt je bedrijf in met gelukkige mensen en betekenis
  • ‘The Modern Rebel With A Cause’; over persoonlijk leiderschap en non-conformiteit

 

 

« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin

Linda Coussement boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN