« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Dankbaarheid

De visie van Lilian Jans-Beken is: dankbaarheid laten groeien in de harten van mensen. Zij brengt dankbaarheid onder de aandacht van mensen als schrijver, spreker, onderzoeker en docent. Haar lezingen zijn een combinatie van wetenschap, verhalen en toepassingen. Als de groepsgrootte het toelaat, gaat ze aan de slag met haar publiek om hen dankbaarheid te laten ervaren.  

Lilian begon op haar 39ste met haar universitaire studie; daarvoor werkte ze als vrachtwagenchauffeur. Ze studeerde levenslooppsychologie. Haar belangstelling voor dankbaarheid ontstond tijdens deze periode toen ze zelf een intense dankbaarheid mocht ervaren. Ze kreeg na haar afstuderen de gelegenheid om te promoveren. Ze onderzocht de relatie tussen dankbaarheid en psychische gezondheid. In 2018 verdedigde ze met succes haar proefschrift Appreciating Gratitude.

Inmiddels speelt dankbaarheid een centrale rol in het leven van Lilian. Ze schreef het boek Een zoektocht naar dankbaarheid. Hiervoor ging ze op zoek naar het gezicht van dankbaarheid; hoe ziet die dankbaarheid er nou precies uit in de praktijk? Tijdens haar lezingen kan Lilian putten uit deze bijzondere verhalen. Een nieuw boek over dankbaarheid op het werk staat in de steigers. 

Lilian kan een lezing verzorgen over de onderwerpen:

  • Dankbaarheid
  • Dankbaarheid op het werk
  • Dankbaarheid en kinderen
« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin

Lilian Jans-Beken boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN