« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Corporate coach

Organisaties in verandering: wat werkt wel?

Liesbeth Halbertsma is afgestudeerd in Andragologie/Sociale Wetenschappen in 1981, UvA Amsterdam. Zij begeleidt bestuurders en leidinggevenden in organisaties, afdelingen en teams die ontwikkeling en vernieuwing in de organisatie belangrijk vinden. Mensen die samen de organisatie van de toekomst willen creëren. Met als resultaat dat er een doorbraak binnen de organisatie ontstaat, men kan versnellen en er een duidelijke koers is voor de toekomst.

Met jarenlange ervaring als directeur (bij o.a. Nieuw Elan en de Baak), adviseur en toezichthouder brengt Liesbeth een wereld aan ervaring mee vanuit andere organisaties.

In de afgelopen 30 jaar heeft Liesbeth regelmatig onderzoek gedaan en artikelen geschreven voor vaktijdschriften over onderwerpen zoals de ontwikkeling van CEO’s in organisaties, Management Development, organisatiecoaching en verandertrajecten.

Verder heeft Liesbeth een groot netwerk van partners waar ze in grotere organisatietrajecten mee samenwerkt.

Liesbeth spreekt over:

  • De rol van bestuurders, executives, directeuren en leidinggevenden.
  • Hoe ziet de organisatie van de toekomst eruit?
  • Organisaties in verandering: wat werkt wel?
  • Bijsturen van organisaties en hun mensen, mensgericht werken.
« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Liesbeth Halbertsma boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN