« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Identiteitsontwikkeling

Vernieuwend, inspirerend en een tikkeltje rebels

Lieke gaat uitdagingen nooit uit de weg, leeft daardoor intens en wordt precies de persoon die ze wil zijn. Leven zonder angst is bevrijdend, geeft bakken energie en maakt je tot een gezonder en leuker mens. Dat is wat Lieke nastreeft en uitdraagt.

Persoonlijkheidsontwikkeling heeft haar altijd gefascineerd en door de theorie van Positieve Desintegratie zijn de laatste puzzelstukjes voor haar op zijn plek gevallen. Ze geniet ervan als ze hetzelfde ziet gebeuren bij anderen en de positieve invloed die dit heeft op hun levensgeluk.

Lieke is een inspirator, motivator, en een leraar. Enthousiast, ruimdenkend en vol levenswijsheid en dus persoonlijke verhalen. Haar dagelijkse blogs op Facebook/ Instagram of LinkedIn hebben al vele mensenlevens positief beïnvloed.

Haar lezingen zijn inspirerend, confronterend en een eye-opener. De theorie van Positieve Desintegratie staat hierin centraal en wordt in Jip en Janneke taal uitgelegd. De interactie maakt haar lezingen persoonlijk en de theorie toepasbaar. Graag neemt ze een kijkje in de gedachtes en levens van anderen. Denkt en leeft mee. Geeft woorden aan daden en gevoelens en maakt hetgeen dat moeilijk lijkt weer makkelijk en hetgeen dat onmogelijk lijkt weer mogelijk.

Positieve desintegratie is de kern van succesvol zijn in wat je wenst waardoor haar lezingen voor vele doeleinden en een breed publiek geschikt zijn.

Lieke van der Vorst kan een lezing verzorgen over o.a.:

  • Theorie van Positieve desintegratie
  • 5 niveaus van persoonlijke ontwikkeling
  • Burn-out is geen teken van zwakte
  • De illusie van ons huidige waarde systeem
  • Niet moeten maar willen
« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin

Lieke van der Vorst boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN