« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Trends en innovaties

Innovatie-ambassadeur en trendwatcher

Lieke Lamb houdt zich als Innovatie-Ambassadeur, Trendwatcher, spreker en columniste al vele jaren bezig met de veranderingen in de maatschappij en de invloed daarvan op de verschillende sectoren en branches. Ze treedt veelvuldig op als keynote speaker en dagvoorzitter. Zij is - al dan niet samen met Richard Lamb (en mede-eigenaar van haar Bureau Trendwatcher) - regelmatig op radio en TV bij de publieke- en commerciële omroepen. Ze was betrokken bij het stimuleringsprogramma van Syntens ‘Nederland gaat digitaal’ en verzorgde jarenlang mede de nieuwsbrief Elektronisch Zakendoen. Ze is (co-)auteur van boeken als ‘Succesvol Elektronisch Zakendoen’, ’10 Trends, ontwikkel uw eigen Toekomstvisie’ en het trendboek ‘Your Future’.

Lieke Lamb ncrv copyNaast lezingen over trends op het gebied van techniek, economie, lifestyle, retail, internet, finance, social media, e-commerce en consumenten richt zij haar blik ook heel specifiek op de trends rond de vernieuwing van het onderwijssysteem alsmede de feminisering van de samenleving. Tevens is zij hoofdredacteur van Mama.nl, de site van, voor en door moeders. Hier schrijft ze zelf ook bijdragen omtrent onderwerpen als het onderwijssysteem, modern ouderschap als ook autisme.

Lieke schrijft regelmatig voor de Telegraaf, Libelle, MyJour en tal van andere tijdschriften en websites. Meestal over de trends en noviteiten. Zij is columniste bij Happy In Shape en zit in tal van commissies. Zo is ze oa lid van de Raad van Advies van Nederland Innoveert, jurylid geweest van de LiveWIRE Innovatie Award, ambassadeur voor Onderwijs OnStage en ambassadeur van Stichting Jong Ondernemen.

Lieke is een echte techniek-liefhebber, maar kijkt veel verder dan techniek alleen. Lieke kan als geen ander de koppeling maken tussen techniek en het dagelijks leven.

Naast de trendpresentaties en haar rol als dagvoorzitter verzorgt Lieke ook live-uitzendingen vanuit het land, bijvoorbeeld tijdens een lunch of netwerkborrel van een congres of evenement.

Lieke Lamb spreekt 2Lieke Lamb kan een lezing verzorgen over o.a.:

  • Retail
  • Techniek
  • Mondiale mega trends
  • Diversiteit
  • Work life balance en het glazen plafond
« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin

Lieke Lamb boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN