« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Netwerken, Effectief relatiemanagement, Ondernemen

Lidwien Jansen is relatie- en communicatiemanager. Met een jarenlange diverse ervaring in corporate communicatie en interne communicatie, heeft zij de afgelopen jaren een groot succesvol internationaal zakelijk netwerk opgebouwd.

De juiste relaties vinden, managen en onderhouden is haar expertise. Een paar goede contacten en relaties zijn goud waard en kunnen je business een boost geven. Ondernemers zonder een goed relatienetwerk en zonder goed management van dit netwerk, zijn nu eenmaal minder effectief. Een efficient relatiepatroon is cruciaal voor succesvolle ondernemers. 

Lidwien ontdekte dat netwerken en relaties opbouwen en onderhouden niet iets is wat ondernemers vanzelfsprekend en makkelijk doen. Veel beginnende maar ook meer ervaren ondernemers en ZZP’ers vinden het moeilijk de goede contacten en ingangen te vinden om meer omzet te genereren. Of relaties goed en duurzaam te onderhouden. Ondernemers ervaren netwerken vaak als ‘leuren met zichzelf’. Of ze hebben er simpelweg geen zin in en houden zich liever bezig met hun vak, product of dienst. Omdat daar hun passie ligt.  Dat er ook nog relaties gemanaged moeten worden, is iets waar ze zich liever niet mee bezig houden. En zo wordt een congres en lezing als een waardevol kennisuitstapje ervaren, maar niet gezien als kans om je netwerk duurzaam uit te bouwen. 

Lidwien heeft op basis van haar jarenlange communicatie-ervaring en deskundigheid het “Effectief Relatiemanagement Systeem” ontwikkeld. Waarmee je  systematisch, doelgericht en gedoseerd je netwerk leert uitbouwen en  managen.Met het Effectief Relatiemanagement Systeem heeft Lidwien de netwerkcode gekraakt. Hiermee kan ze iedere ondernemer helpen  hoe je  de goede ingangen en contacten vindt. Ze kan je vervolgens helpen die contacten goed off- and online te managen. Met gerichte emailcampagnes en de juiste op maat gesneden teksten.  Met verrassende meetings. Met mooi campagnes.

Desgewenst kan ze ook een search op maat uitvoeren en contacten op maat aan je aanleveren en het relatiemanagement uit handen nemen.

Lidwien spreekt graag voor ondernemers hoe ze hun relatiemanagement kunnen optimaliseren. Live,  op meetings, lezingen, congressen, recepties en netwerkborrels. Maar ook  in de paralelle online wereld.

 

« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin

Lidwien Jansen boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN