« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Effectief relatiemanagement

Lidwien Jansen creeërt content en relaties die omzet genereren.
Ze heeft een jarenlange diverse ervaring in corporate en interne communicatie en heeft het Effectief Relatiemanagementsysteem ontwikkeld. Hiermee leer je je systematisch, doelgericht en gedoseerd je netwerk uitbouwen en managen.

De juiste relaties vinden, managen en onderhouden is Lidwien’s expertise. Zonder een goed relatienetwerk én zonder goed management  daarvan -offline and online- van dit netwerk,  zijn mensen nu eenmaal minder effectief.

Mensen ervaren netwerken vaak als ‘leuren met zichzelf’. Of ze hebben er simpelweg geen zin in en houden zich liever bezig met hun vak, product of dienst. Omdat daar hun passie ligt.  

Dat er ook nog relaties gemanaged moeten worden, is iets waar ze zich liever niet mee bezig houden. En zo wordt een congres en lezing als een waardevol kennisuitstapje ervaren, maar niet gezien als kans om je netwerk duurzaam uit te bouwen. 

Met het Effectief Relatiemanagement Systeem heeft Lidwien de netwerkcode gekraakt. Ze kan je vervolgens helpen die contacten goed off- en online te managen. Met gerichte emailcampagnes en de juiste op maat gesneden teksten. Met verrassende meetings. Met mooie campagnes.

Lidwien spreekt graag voor mensen die hun relatiemanagement willen optimaliseren en treedt ook op als gespreksleider/dagvoorzitter.

« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin

Lidwien Jansen boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN