« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Gezond leven

Wakkerschudder

Lidwien Jansen (1962) is ondernemer in zaden, businesscoach en schrijver en ‘wakker-schudder’.

Ze heeft samen met haar man een bedrijf en begeleidt teams die duizenden mensen leren hoe je online een gezonde business in zaden opzet in de nieuwe economie. Ze ondersteunt mensen om groots en strategisch te ondernemen op een simpele en effectieve manier. Vanuit de gedachte dat eenvoud het kenmerk is van het ware.

Lidwien is gepassioneerd om gezond te blijven op een natuurlijke manier, en ziet -evenals een steeds grotere groep bewust wordende en levende mensen- voeding als basis van een voortreffelijke gezondheid.

Het verbeteren van de kwaliteit van leven, het streven naar onafhankelijkheid en soevereiniteit van mensen - en vooral vrouwen- zijn de belangrijkste drijfveren in alles wat ze doet.
Ze is een sterke voorstander van de ‘share to earn economy’.
En ze brengt daar bij urgentie in om actie te nemen nu.
De helft van alle banen op deze planeet zullen zijn verdwenen in het jaar 2030. (futurist Thomas Fry, The Davinci Institute). Lidwien biedt mensen een duurzaam alternatief om autonoom te worden en ook te blijven.

Lidwien schrijft en geeft presentaties over het gebruik van zaden als bron van alle leven. En ze houdt het simpel, eenvoudig een aantrekkelijk.

Communicatie is haar achtergrond. Na haar studie Nederlands en Perswetenschappen is Lidwien lang werkzaam geweest in zowel commerciële organisaties, als in de politiek en de non-profit sector.
Ze houdt van schrijven en heeft samen met haar man tevens een boek geschreven over stoppen met roken.

Get Free is haar motto. Lidwien baseert haar handelen op de filosofie van de New Thought Beweging en coaches en ondernemers als Kim Kiyosaki, Robert Kiyosaki, Neale Donald Walsh, Joe Vitale, Kevin Trudeau, Joe Dispenza, Louise Hay, Anthony Tony Robbins

Lidwien is direct, eerlijk, rechtstreeks, humoristisch, gepassioneerd, actiegericht, daadkrachtig en pragmatisch.

Zij spreekt over:
• Het bereiken van financiële zelfstandigheid en vrijheid, hoe doe je dat?
• Nieuwe businessmodellen, the share to earn economy.
• Hoe je je bevrijdt uit de rat race.
• Gezondheid en voeding als basis.
• Gezond leven, hoe doe je dat?
• Stoppen met roken, hoe doe je dat?
• Leefstijlverandering, de integratie van body mind and soul

« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin

Lidwien Jansen boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96